ارائه خدمات محتوایی پیامکی با دریافت مجوز از وزارت ارشاد
کد خبر:۳۸۴۴۳۸
دبیرخانه شورای‌عالی ‌فضای مجازی:

ارائه خدمات محتوایی پیامکی با دریافت مجوز از وزارت ارشاد

براساس اعلام دبیرخانه مرکز ملی فضای مجازی ارائه کنندگان خدمات ارتباطی باید امکان فعال سازی و یا غیر فعال کردن دریافت پیامک‌های انبوه را برای کاربران براساس سیاست‌های شورای عالی فضای مجازی برای ساماندهی خدمات پیامکی ارزش افزوده و پیامک انبوه در شبکه‌های ارتباطی فراهم کنند.
ارائه خدمات محتوایی پیامکی با دریافت مجوز از وزارت ارشاد
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، با توجه به توسعه و پیشرفت فناوری‌ها در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و گسترش استفاده از این ابزار ارتباطی در تمام سطوح جامعه کلیات سیاست‌های ساماندهی خدمات پیامکی ارزش افزوده و پیامک انبوه در شبکه‌های ارتباطی در بیست و یکمین جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور به تصویب رسید.
 

براین اساس مصوب شد تا کارگروهی با مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضویت 9 دستگاه، سازمان و مرکز ملی فضای مجازی برای پایش محتوا در ارایه خدمات پیامکی ارزش افزوده و پیامک انبوه در شبکه‌های ارتباطی تشکیل شده و همچنین مقرر شد تا گزارش عملکرد این کارگروه هر ۶ ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی ارایه شود.

 

همچنین با توجه به این سیاست‌ها ارایه کنندگان خدمات ارتباطی باید امکان فعال‌سازی و یا غیر فعال کردن دریافت پیامک‌های انبوه را برای کاربران فراهم کرده و هر گونه فعالیت برای ارایه خدمات محتوایی پیامکی نیز در چهارچوب قوانین و مقررات کشور و با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکانپذیر خواهد بود.

 

بنابراین گزارش، خدمات پیامک انبوه خدماتی است که از طریق شبکه‌های ارتباطی بدون درخواست قبلی کاربران و پرداخت هزینه توسط آنان، دریافت شده و جنبه تبلیغی و یا اطلاع رسانی دارد. همچنین خدمات ارزش افزوده پیامکی خدماتی است که کاربران به درخواست خود آن را انتخاب کرده و باید برای دریافت آن مبلغی را پرداخت کنند.

 

پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ساماندهی خدمات پیامکی ارزش افزوده و پیامک انبوه در شبکه‌های ارتباطی پیش از این در چندین جلسه کمیسیون عالی ارتقای محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور مورد بررسی قرار گرفته بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار