کد خبر:۳۸۵۴۳۱

آغاز دور دوم رایزنی‌های ایران و سه کشور اروپایی در استانبول

دومین دور رایزنی‌های چهارجانبه هیأت مذاکره کننده ایران و نمایندگان انگلیس، فرانسه و آلمان در شهر استانبول آغاز شد.

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛ دومین دور رایزنی‌های معاونان وزیر خارجه ایران و نمایندگان سه کشور اروپایی در گروه 1+5 که برای صرف ناهار و اقامه نماز هیأت ایرانی متوقف شده بود، لحظاتی پیش از سر گرفته شد. 

 

«سید عباس عراقچی» و «مجید تخت روانچی» معاونان وزیر خارجه ایران ساعت 10:30 صبح امروز به وقت محلی( 12 به وقت تهران) با نمایندگان سه کشور اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) و با حضور هلگا اشمیت معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شهر استانبول در خصوص راه‌حل جامع هسته‌ای به گفت‌وگو پرداختند که این گفت‌وگوها بعد از 2 ساعت و نیم برای صرف ناهار و اقامه نماز هیأت ایرانی متوقف شد. 

 

تیم مذاکره کننده هسته‌ای به سرپرستی سید عباس عراقچی بدین منظور و برای شرکت در این رایزنی‌های یک روزه بامداد امروز (پنجشنبه) راهی استانبول شد.  

 

تیم مذاکره کننده ایرانی همچنین قرار است امروز با هیأت مذاکره کننده آلمان به ریاست هانس دیتر لوکاس رایزنی دوجانبه داشته باشد. این رایزنی یک روزه خواهد بود.

 

سید عباس عراقچی قبل از حضور در این مذاکرات در جمع خبرنگاران گفت: می‌خواهیم به زمان سرعت بدهیم و هر چه زودتر برای اختلاف‌هایی که وجود دارد راه‌حلی پیدا کنیم. 

 

رایزنی‌ها با سه کشور اروپایی در ادامه گفت‌وگوهای تیم مذاکره کننده ایرانی با آمریکا و همچنین رایزنی‌ها با روسیه صورت می‌گیرد. 

 

هیأت مذاکره کننده ایرانی در گفت‌وگوهای امروز موارد مورد بحث با طرف آمریکایی در زوریخ را با سه کشور اروپایی در میان می‌گذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار