آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۷۹۷

ریابکوف: برطرف شدن تحریم تسلیحاتی ایران شرایط همکاری‌های نظامی بین تهران و مسکو فراهم می‌آورد

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیرخارجه روسیه تصریح کرد: «با برداشته شدن تحریم تسلیحاتی، همکاری‌ها [بین ایران و روسیه] صورت خواهد گرفت و در زمان مقتضی رشد خواهد کرد».

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه خبری «اسپوتنیک» ، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیرخارجه روسیه و مذاکره‌کننده ارشد مسکو در قالب گروه ۱+۵ می‌گوید که برطرف شدن تحریم تسلیحاتی ایران شرایظ خوبی از همکاری‌های نظامی بین تهران و مسکو فراهم خواهد آورد. 

به گفته  «ریابکوف»، به هر حال، دو کشور در زمینه‌های دیگر نیز به توسعه روابط خود ادامه خواهند داد. 

 

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: «با برداشته شدن تحریم تسلیحاتی، همکاری‌ها صورت خواهد گرفت و در زمان مقتضی رشد خواهد کرد.» 

 

بر اساس گزارش اسپوتنیک، وی همچنین از چشم‌انداز افزایش همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه سخن گفت. 

 

ریابکوف همچنین افزود که توافق با ایران که سابقه‌ای مشابه خود نداشته، می‌تواند بر رژیم عدم اشاعه تسلیحات کشتار جمعی تاثیر نهاده و این تاثیر در چارچوب نظام بین‌المللی قابل رخ‌دادن است. 

 

وی با این حال تاکید کرد که این توافق نباید در شرایط مشابه دیگر به یک مرجع تبدیل شود و نباید باعث آن شود که بازرسی‌ها و پایش‌های گسترده [هسته‌ای] رواج یابد.

 

 ریابکوف در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که گفته می‌شود ایران و روسیه در تلاش‌اند به توافقی در خصوص اجرای قرارداد خرید موشک‌های اس – ۳۰۰ توسط ایران از روسیه برسند که در زمان ریاست جمهوری دیمیتری مدودوف متوقف شده بود. 

 

دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ هفته آینده در مونترو در کشور سوئیس آغاز خواهد شد.

 

در حالی که ابراز خوش‌بینی به این مذاکرات طی روزهای گذشته افزایش یافته، برخی طرف‌ها از ادامه وجود اختلاف بین ایران و شش کشور خبر می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار