تیراندازی شدید نظامیان صهیونیست در قنیطره و ربودن چند کودک
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۶۳۰۴

تیراندازی شدید نظامیان صهیونیست در قنیطره و ربودن چند کودک

منابع سوری از حمله نظامیان صهیونیست به قنیطره و ارعاب مردم و ربایش چند نفر از جمله کودکان خبر دادند.
تیراندازی شدید نظامیان صهیونیست در قنیطره و ربودن چند کودک

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رژیم صهیونیستی در سایه مشغول شدن جهان و منطقه به جنگ اخیر، همچنان به تحرکات متجاوزانه خود علیه سوریه در سایه انفعال و همکاری رژیم ابومحمد جولانی ادامه می‌دهد و در همین راستا بامداد امروز منابع سوری از حملات جدید نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه خبر دادند.

خبرگزاری سانا در این زمینه گزارش داد که نیرو‌های نظامی اسرائیل، سه‌شنبه شب، به اطراف سد رویحینه در حومه استان قنیطره در جنوب غربی سوریه نفوذ کردند، در حالی که تیراندازی شدیدی در این منطقه با هدف ارعاب ساکنان صورت گرفت.

بر اساس این گزارش، کاروانی از ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از هفت خودروی نظامی به داخل خاک سوریه در اطراف سد رویحینه پیشروی کرده و شروع به تیراندازی گسترده کردند که منجر به ترس و وحشت ساکنان شد.

خبرگزاری سانا همچنین اعلام کرد که ارتش اشغالگر اسرائیل طی دو روز گذشته، سه نفر از جمله دو کودک را در حومه قنیطره، در جریان عملیات‌های نفوذ مشابه در این منطقه، ربوده است.

طی هفته‌های گذشته در حالی که همه توجهات معطوف به جنگ در منطقه بود، مناطق جنوب سوریه شاهد افزایش چشمگیری در حملات اسرائیلی بوده است که تقریباً به صورت روزانه تکرار می‌شود و شامل عملیات‌های یورش و بازرسی خانه‌ها، ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی، و همچنین ربایش غیرنظامیان، از جمله کودکان و چوپانان می‌شود.

این حملات صهیونیست‌ها به جنوب سوریه در حالی ادامه دارد که در ۶ ژانویه، تحت نظارت ایالات متحده، از تشکیل یک مکانیسم ارتباطی بین سوریه و اسرائیل برای هماهنگی تبادل اطلاعات، کاهش تنش نظامی و ارتقای تعامل دیپلماتیک و فرصت‌های تجاری خبر داده شده بود.

طبق گزارش منابع سوری، اشغالگران صهیونیست طی یک سال گذشته، تمام پادگان‌ها و اماکن نظامی باقی مانده از دوران بشار اسد را در امتداد مرز و تا عمق ۴ کیلومتری تخریب کرده و ۹ پایگاه نظامی، از جمله یکی در درعا و هشت پایگاه در قنیطره، علاوه بر مواضع نظامی پیشرفته در کوه حرمون، ایجاد کرده‌اند.

این گزارش نشان می‌دهد که حملات اسرائیل به مناطق مسکونی نیز گسترش یافته است و ۲۸ خانه در قنیطره ویران شده، از جمله ۱۵ خانه در روستای حمیدیه، ۳ خانه در رفید و ۱۰ خانه در رواضی. علاوه بر آن ۲۰ خانه در روستای بیت جن در جریان آخرین حمله نیرو‌های اسرائیلی آسیب جدی دیدند. نیرو‌های اشغالگر همچنین از دسترسی ساکنان به تقریباً ۳۹۰۰ هکتار مرتع و زمین کشاورزی که در امتداد مرز تا عمق حدود ۷۰۰ متر امتداد داشت، جلوگیری کردند.

ساکنان جنوب سوریه طی یک سال گذشته دائماً در وضعیت اضطراب و وحشت قرار داشته‌اند و نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی با حملات شبانه، آزار و اذیت در ایست بازرسی ها، پرواز مکرر هواپیما‌های شناسایی در حریم هوایی سوریه و سایر اشکال تجاوز، فرصت داشتن یک زندگی عادی را از شهروندان سوری سلب کرده‌اند.

منابع محلی گزارش می‌دهند که تهاجمات نیرو‌های اسرائیلی به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است که هر لحظه بدون هشدار رخ می‌دهد و با تیراندازی، یورش و بستن جاده‌های اصلی همراه است. ارتش اسرائیل در جاده‌ها، ایست‌بازرسی‌های متعددی ایجاد و از عبور شهروندان سوری جلوگیری می‌کند. ساکنان جنوب سوریه به‌ویژه قنیطره، گاهی اوقات به‌دلیل بسته شدن جاده‌ها ساعت‌ها سرگردان می‌شوند که زندگی آنها را مختل می‌کند و آنها را در حالت ترس مداوم قرار می‌دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار