کد خبر:۳۸۷۰۷۹

دوره ناصری تا پیروزی انقلاب به روایت عکس و سند

مدیر اطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران درباره نمایشگاه «‌شکوه انقلاب» ‌گفت: این نمایشگاه به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب برگزار می‌شود و تعداد ۱۲۷ قطعه عکس و سند از اواسط دوره ناصری تا پیروزی انقلاب در آن به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، رضا فراستی در حاشیه افتتاح نمایشگاه عکس و سند انقلاب که از ۱۵ تا ۲۵ بهمن ماه در فرهنگسرای بهمن برپاست درباره ویژگی‌های عکس‌ها و اسناد به نمایش درآمده در این نمایشگاه افزود: در این نمایشگاه تلاش شده است تا به ابعاد مختلف موضوع توجه شود و در موضوعات مختلف عکس و سند داشته باشیم. عکس‌ها و اسناد مربوط به مسائل سیاسی، ‌ رجال، ‌وقایع، ‌مباحث اجتماعی و مسائلی مربوط به پیروزی انقلاب در سال ۵۷ مانند تصاویری از تظاهرات، ‌دیدارهای رجال و وقایعی است که در آن مقطع اتفاق افتاده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آگاهی محققین و نسل جوان از مستندات تاریخی دانست و خاطر نشان کرد: چند سالی است که در همایش‌ها تاکید می‌شود تا تحقیقات با عکس‌ها و اسناد و مستندات تاریخی و منابع دست اول انجام شود که وقتی این اتفاق بیفتند، ‌ تحقیقات و مطالعات مستند به سطوح آموزشی پایین‌تر هم رسوخ می‌کند و در پایه‌های تحصیلی پایین‌تر نیز یاد می‌گریند که فقط نشوند که مشروطه‌ای در تاریخ ما وجود دارد بلکه بیایند و سند فرمان مشروطه را ببینند.
 
فراستی اسناد و تصاویر به نمایش درآمده در نمایشگاه شکوه انقلاب را بیانگر تاریخ گذشته دانست و افزود: ‌ ۸۰ درصد آموزش از طریق دیداری منتقل می‌شود و مربیان آموزشی می‌توانند از این فرصت برای آموزش بهتر استفاده کنند.
مدیر اطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران با اشاره به گسترش وسایل ارتباط جمعی و حضور پر رنگ نسل جوان در چنین فضاهایی، تاکید کرد: ‌ لازم است تا چنین نمایشگاه‌هایی در فضای مجازی هم برگزار شود زیرا دسترسی نسل جوان به تکنولوژی مدرن بسیار بیشتر است و تاثیر بالایی هم خواهد داشت.

گفتنی است نمایشگاه «شکوه انقلاب» ‌ از ۱۵ تا ۲۵ بهمن ماه در فرهنگسرای بهمن پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.

 

منبع: جوان آنلاین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار