کد خبر:۳۸۷۶۵۸
یاکشی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ایران به حفظ کشتی در المپیک کمک می‌کند/ تصورش سخت بود، در یک سالن ۱۵ تشک جا شود

نماینده اتحادیه جهانی کشتی گفت: برگزاری چنین مسابقاتی با این تعداد کشتی‌گیر و البته تعداد ۱۵ تشک در دنیا بی نظیر است و خود رکوردی محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حضور ۳۱۴۱ کشتی گیر در اولین مسابقه بزرگ کشتی دنیا تعجب کشتی دوستان دنیا را برانگیخت ، خانم تاکشی نماینده اتحادیه جهانی کشتی از ترکیه  که ناظر مسابقات بود در باورش نمی گنجید شاهد چنین مسابقه بزرگی باشد.

 

وی در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»،  در خصوص این مسابقات گفت: برگزاری چنین مسابقاتی در دنیا بی نظیر است و به حفظ کشتی در المپیک کمک می‌کند.


نماینده اتحادیه جهانی کشتی در مسابقات عمومی اوپن گفت:  این مسابقات بسیار مناسب برگزار شد و ما نیز از نحوه برگزاری این مسابقات رضایت کامل داریم.


وی افزود: برگزاری چنین مسابقاتی با این تعداد کشتی‌گیر و البته تعداد ۱۵  تشک در دنیا بی نظیر است و خود رکوردی محسوب می شود و ما نیز از فدراسیون کشتی ایران تشکر می کنیم که این مسابقات را در چنین سطحی برگزار کردند.


نماینده اتحادیه جهانی کشتی خاطرنشان کرد: ابتدا تصورش سخت بود و فکرش را هم نمی کردیم که در یک سالن ۱۵ تشک جا شود اما مسئولان فدراسیون کشتی ایران به خوبی این کار را انجام دادند واز پس آن بر آمدند و این مسابقات را به خوبی مدیریت و برگزار کردند.


یاکشی ادامه داد: برگزاری چنین مسابقاتی به اندازه  خود سخت است اما امیدواریم با پوشش خوب  این مسابقات از رسانه ها به حفظ کشتی در المپیک کمک کند.


وی عنوان کرد: پیش گام بودن کشتی ایران که خود از کشورهای صاحب سبک در کشتی دنیا می باشد ،  بسیار امیدوار کننده است و اتحادیه جهانی کشتی از این موضوع بسیار خوشحال است که در چنین سطحی کشتی به جهانیان معرفی می شود.


نماینده اتحادیه جهانی کشتی تصریح کرد : امیدواریم چنین مسابقاتی با چنین تماشاگران و علاقمندانی ادامه دارد باشد تا کل دنیا به اهمیت کشتی پی ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار