به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بزرگترین مسابقات کشتی عمومی دنیا ، طی دو روز در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران در حالی برگزار شد که تمام علاقمندان به کشتی در سراسر دنیا که از این امر اطلاع داشتند منتظر برگزاری آن بودند. دکتر رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی به همراه سایر کمیته های فدراسیون کشتی کاری کردند کارستان، وی با مدیریت خوب خود بر تمامی مسابقه اشراف داشت. یکی از این کمیته ها انستیتو بین المللی کشتی بود. به همین منظور فرصتی دست داد تا خبرنگار ما گفت و گویی با سید جواد رفوگر رئیس انستیتوبین المللی کشتی که به تازگی با دعای خیر مردم از بستر بیماری برخواسته و الحمدلله با شرایط خوبی در سالن حضور داشت؛ برگزار کرد که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
«خبرگزاری دانشجو»- آقای رفوگر خدا را شکر که شما را سلامت می بینیم. در خصوص کمیّت و کیفیت مسابقات چه نظری دارید؟
رفوگر: از احوالپرسی شما تشکر می کنم. إن شاء الله همه سلامت باشند. خداوند را صدهزار مرتبه شکر می¬کنم که دوباره به من سلامتی داد تا به این مسابقات بیایم.
در خصوص کمیت و کیفیت این مسابقات باید عرض کنم برای اولین بار است که در دنیا چنین اتفاقی می افتد و این اتفاق واقعاً مبارک است و باعث افتخار جامعه کشتی است که توانسته در تمام ورزش کشور چنین جریانی را ایجاد کند و در واقع نظر نماینده اتحادیه جهانی کشتی که اینجا حضور دارند واقعاً جلب کرده و ایشان می گفت: این موضوع برایم غیر باور بود که چنین اتفاقی بیفتد. شنیده بودیم چنین اتفاقی می خواهد بیفتد اما با چشم خودمان دیدیم که یک عظمتی را ایران ایجاد کرد.
«خبرگزاری دانشجو»- به نظر شما چه برنامه و تفکری پشت این کار عظیم بود؟
رفوگر: برگزاری چنین مسابقه ای قدرت اجرایی ما را می رساند که فدراسیون کشتی با این قدرت و توان ، فکر و اندیشه خوب ، توانسته است با نیروهای اجرایی جوان و پرانرژی و با تجربه دست به چنین کار بزرگی بزند.
بعضی از کشورها ۲ تخته تشک کشتی را می خواهند پهن کنند برایشان مشکل است ولی پهن کردن ۱۵ تخته تشک در سالن ۱۲ هزار نفری با این نظم و نظام کار قشنگی است که انجام شد . ضمن اینکه ۱۶۰ داور بین المللی و ملی دارند قضاوت می کنند و این کار خیلی عظیم است برای کشتی دنیا که بیایند و ببینند ۳۱۸۰ کشتی گیر و مربی و سرپرست شرکت کردند. این برای ما واقعاً بی سابقه و نشان دهنده ی توانایی نیروهای ما در سطح دنیاست.
«خبرگزاری دانشجو»- به نظر شما پس از این مسابقات ( ioc) کمیته بین المللی المپیک چه تفکری درمورد کشتی خواهد داشت؟
رفوگر: ایران یکی از پایه های اصلی و قوی کشتی دنیا است و من اطمینان دارم ioc پس از دیدن این برنامه ها که قطعاً برای کشتی خوش یمن خواهد بود و کمیته بین المللی المپیک دست به تغییرات نخواهد زد.
«خبرگزاری دانشجو»- آیا انستیتو از این مسابقات آنالیزی خواهد داشت؟
رفوگر: خیلی از مسائلی که برای ما خیلی مهم بوده و هست بحث اتوماسیون مسابقات است ، که آقای ورجاوند معاون آموزشی انستیتو ما است، کار اتوماسیون ، جدول مسابقات ما را طراحی کردند و کارها به خوبی انجام می شود و کار قشنگی که واقعاً تا به حال انجام نشده بود شاید در ۴ دوره می خواستند این کار را انجام بدهند ولی به این صورت گسترده انجام نشده بود. و اتوماتیک وار و آنلاین همه کارهایشان را با کمک بچه ها انجام می دهند، با راهنمایی های خود آقای خادم و مدیریت خوب ایشان ، به اضافه اینکه قطعاً بعد از این مسابقات ، جداول و فیلم های مسابقات را داریم و می توانیم آنالیز کنیم و در واقع تجزیه و تحلیل کلی را در کل مسابقات داشته باشیم. چون خوشبختانه بچه های ما اینجا حاضر و ناظر هستند و دارند بررسی می کنند.
«خبرگزاری دانشجو»- شاید کشورهایی باشندکه بخواهند از تجربه ما در برگزاری مسابقاتشان به عنوان مدیریت اجرا ، کمک بخواهند. آیا این تجربه را در اختیارشان می گذارید؟
رفوگر: قطعاً بانظر شما موافقم چون ما قدرتمان را اینجا نشان دادیم یعنی کار ساده ای نیست. ارنج کردن تیم ها، ارنج کردن داوران و نفراتی که به روی تشک بیایند و اشتباه نشود، اینها همه قدرت و توانایی های ما را می رساند و فکر می کنم اتحادیه جهانی کشتی اگر می خواهد کارهایش را با موفقیت انجام بدهد ، باید با فدراسیون کشتی ایران کارهایش را هماهنگ کند.
«خبرگزاری دانشجو»- صحبت پایانی :
رفوگر : برای همه ی خدمتگزاران به ورزش بویژه کشتی آرزوی موفقیت دارم در همهی میادین جهانی و المپیک ، واز همه ی رسانه ها که در انعکاس اخبار این مسابقات زحمت کشیدند صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.