کد خبر:۳۹۱۶۱۶
عارف در دانشگاه کاشان:

فساد مربوط به یک جریان سیاسی نیست/ مسئولان به‌جای مچ‌گیری به دنبال پیشگیری باشند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، فساد را مربوط به یک جریان و گروه سیاسی ندانست و گفت: اگر افرادی از یک طیف سیاسی و یا جناح فسادی را مرتکب شدند نمی‌توان آن جناح را محکوم کرد بلکه باید با آن افراد و اشخاص برخورد شود.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"،‌ محمدرضا عارف امشب در جمع دانشجویان دانشگاه کاشان اظهار کرد: حضور دانشجویان در تمامی زمینه‌ها احساس می‌شود همانطور که در پیش از انقلاب نیز دانشجویان نقش به‌سزایی در مقابله با استکبار و پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و پس از انقلاب نیز شاهد نقش مؤثر جنبش‌های دانشجویی بوده‌ایم.

وی اختلاف نظر دانشجویان در چارچوب قوانین و مقررات دانشگاه‌ها را باعث تحرک و رشد و تعالی و مهیا کردن آنها برای پذیرش مسئولیت اداری کشور دانست و تصریح کرد: نیاز است تا با یک بررسی و کار کارشناسانه حرکت دانشجویان در دهه چهارم انقلاب اسلامی درچارچوب آرمان‌های نظام و انقلاب تعریف شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: دانشجویان نیاز است تا با استفاده از تجارب گذشته خود در انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی و تعیین برنامه و هدف بلندمدت در برنامه‌های سیاسی حضور فعال داشته باشند.

عارف انتقال تجربیات را از نسلی به نسل دیگر حائز اهمیت دانست و بیان داشت: ویژگی فعالیت‌های دانشجویی پویایی و موقتی بودن آن برخلاف فعالیت‌های سیاسی است.

وی وجود جنبش و تشکل‌های دانشجویی را به عنوان یک واقعیت ضروری دانست و تصریح کرد: متأسفانه در مقاطعی به دلیل محدودیت‌ها و نوع نگاه رؤسای دانشگاه‌ها برخی از این جنبش با محدودیت مواجه بوده‌اند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان، حضور دانشجویان را در زمینه تولید علم و فناوری و تبیین افق روشن برای صنعت و کشور مؤثر دانست و گفت: افرادی که تولید علم کرده و آن را بومی‌سازی می‌کنند و در اختیار صنعت قرار می‌دهند دانشجویان و دانشگاهیان هستند که متأسفانه در مقاطعی قدر این سرمایه معنوی را ندانسته‌ایم و نتایج و لطمات آن را نیز شاهد بوده‌ایم.

عارف دانشجویان و تشکلات دانشجویی را به آرمان‌گرایی، اخلاق‌مداری و خرد جمعی، پرهیز از رفتارهای شتاب‌زده و احساسی، برنامه‌ریزی، تعامل سازنده با جریان‌های سیاسی دانشجویی، حفظ روحیه پرسش‌گرایانه، ارتقای فرهنگی و علمی دانشگاه و مبارزه فساد توصیه کرد.

 

وی در ادامه عنوان کرد: فساد اقتصادی به عنوان یکی از مشکلات پیشرو در کشور است که به دلیل ضعف نظارتی و عدم شفافیت قوانین متأسفانه به بالاترین سطح مسئولان کشوری نیز سرایت کرده است که جای تأسف و خجالت دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  فساد را مربوط به یک جریان و گروه ندانست و گفت: اگر افرادی از یک طیف سیاسی و یا جناح فسادی را مرتکب شدند نمی‌توان آن جناح را محکوم کرد بلکه باید با آن افراد و اشخاص برخورد شود.

عارف از مسئولان خواست تا به جای مچ‌گیری در مبارزات سیاسی به دنبال پیشگیری و مبارزه باشند تا پیش از رخ دادن چنین فسادهایی از آن جلوگیری کنند.

وی برخورد با مفسدان در پرونده اخیر و معاون اول ریاست جمهور دولت قبل را نشان از اقتدار نظام دانست و تأکید کرد: نظام با کسی عقد اخوت نبسته است و چنانچه فردی خطایی مرتکب شود با او برخورد می‌شود.

 

این فعال سیاسی، اقتصاد بدون نفت را از دغدغه‌های اصلی نظام دانست و افزود: در این زمینه تمام دولت‌ها کم‌کاری کرده‌اند اما در عین حال در برنامه سوم در حال برنامه‌ریزی و کاهش 10 درصدی سالیانه وابستگی به درآمد نفتی و ورود بخش خصوصی به اقتصاد بودیم و با راه‌اندازی صندوق ذخیره ارزی و تحویل آن به دولت بعد گام‌های اساسی برداشته شد.

 

عارف متذکر شد: انتظار می‌رود تا با کاهش وابستگی اقتصاد کشور به نفت و با استفاده از نخبگان و متخصصان داخلی در در عرصه‌های دیگر درآمدزایی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار