آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۳۰۰
عارف در دانشگاه یزد:

باید تلاش کنیم بوروکراسی را کم کنیم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما باید تلاش کنیم که بوروکراسی را کم کنیم و اگر بتوانیم نهادهای تصمیم‌گیر و تصمیم ساز را متقاعد کنیم، می‌توانیم سهم بهتری برای رسیدن به جایگاه بر‌تردر دنیا داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، محمدرضا عارف امروز در مراسم بزرگداشت شخصیت علمی و فرهنگی خود در سالن آمفی تئا‌تر دانشگاه یزد گفت: قدر دانی از علم و عالم جزء ذاتی فرهنگ ما است که در شرایطی که جوانان ما نیازی به الگوهایی دارند، ما بایستی این برنامه‌ها را برگزار کنیم. 

 

وی افزود: مزیت اصلی ما علم و دانش است که مهم نیز در برنامه سوم توسعه مورد توجه قرار گرفته و اگر بخواهیم در توسعه علم و فناوری در دنیا جایگاه خود را پیدا کرده و تحقق آرمان‌های انقلاب را دنبال کنیم بایستی به علم و دانش توجه نماییم و مبنای خود را بر توسعه علم و دانش بدانیم. 

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به الگوسازی خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلایلی ما نتوانستیم نگاه فرهنگی خودمان را با اتکا و محور بودن الگو‌ها در بخش‌های مختلف دنبال کنیم که در این راستا نیز بعضا به دلایل باندی الگوسوزی کردیم و به نظر می‌رسد در دهه چهارم انقلاب با محوریت علم و فناوری در دانشگاه‌ها الگو‌ها را برای جوانان کشف کنیم. 

 

عارف تصریح کرد: من خود را مرهون دانشجویان خود می‌دانم. 

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: نگاهی که من به جوان دانشمند دارم، بدین نحو است که معتقدم یک دانشجو در هیچ زمانی فارغ التحصیل نمی‌شود و دانشجوی من بایستی عالم‌تر از من باشد و در این راستا نیز تقریبا تلاش کرده‌ام تا دانشجویانی به مراتب بهتر از خود را تربیت نمایم. 

 

عارف گفت: مزیت استان یزد توسعه علم و فناوری و نیروی انسانی است که شاخص‌های علمی ان را مشخص می‌کند و در این راستا نیز جامعه دانشگاهی استان یزد بایستی بتواند سهم بالایی برای تحقق سندچشم انداز داشته باشد. 

 

وی بیان کرد: دانشگاهیان استان یزد بایستی برنامه راهبردی ده ساله در خصوص سهم خود در کشور در زمینه علمی داشته باشند و کنار تولید مقاله که شاخص لازمی برای تولید علم است به راهبرد آن نیز توجه داشته باشند و با گرفتن اختیارات ویژه از پتانسیل‌ها استفاده کند. 

 

وی خاطرنشان کرد:  ما باید تلاش کنیم که بوروکراسی را کم کنیم و اگر بتوانیم نهادهای تصمیم‌گیر و تصمیم ساز را متقاعد کنیم، می‌توانیم سهم بهتری برای رسیدن به جایگاه بر‌تردر دنیا داشته باشیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ما امروز جامعه بزرگی به نام جامعه دانشگاهی داریم که به جمعیت ۵ میلیون نفری امیدواریم با اقدامات مناسب نهادهای تصمیم گیری قطبی علمی در جهان اسلام و فرا‌تر از ان شویم. 

 

عارف گفت: در کنار دانشمندان نقش دانشجویان نیز نقش کلیدی دارند که اگر زمینه برای ان‌ها فراهم شود توسعه به خوبی صورت خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار