حسین رویوران در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد وضعیت داخلی یمن اظهار داشت: در حال حاضر کشور یمن با دو پایتخت و ساختار حکومتی در صنعا و دیگری در عدن به ریاست منصور هادی مواجه است که قدرت های خارجی سعی در مشروعیت آن دارند و در واقع باید گفت که استعفاء دادن منصور هادی به دلیل تحت فشار بودن وی بوده که سپس از این موضوع منصرف شده است.
وی تصریح کرد: این دو گانگی هم برای وحدت یمن خطر ساز بوده و هم احتمال جنگ داخلی را افزایش می دهد چرا که رقابت قدرت در این دو شهر وجود دارد اما با این تفاوت که در شمال قدرت نظامی بالایی وجود داشته اما در جنوب این ساختار سیاسی از توان بالایی برخوردار نیست. در حال حاضر نیز منصور هادی قصد دارد با جلب حمایتهای خارجی، اختلافات یمن را به اختلافات منطقهای تبدیل کند.
این کارشناس خاورمیانه تصریح کرد: به عبارت دیگر در جنوب کمیته های مردمی وجود دارد که از منصور هادی حمایت می کنند اما کمیتهای به نام ترک جنوب نیز وجود دارد که اعتقادی به منصور هادی نداشته و جداییطلب هستند که تقریبا تمام صحنه سیاسی در اختیار آنهاست.در حال حاضر با توجه به جنوبی بودن منصور هادی و اینکه برخی از استانهای جنوبی این کشور خارج از سلطه حکومت مرکزی هستند باید گفت که این مسائل زمینههای تشکیل اختلاف بین یمن شمالی و جنوبی را تشدید میکند، اما تجزیه این کشور در حال حاضر مطرح نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا حکومت شیعی در یمن حکمفرما خواهد شد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر انصار الله از قدرت نظامی و توان بالایی برخوردار است، در حالی که در یمن دیگر قدرت ها از توان بالایی برخوردار نیستند. انصارالله در حال حاضر به دنبال اجماع سازی های ملی است و به دنبال این موضوع که گفتگو میان احزاب سیاسی می تواند نتیجه ای خوبی برای یمن داشته باشد.