کد خبر:۳۹۳۲۳۹
با برگزاری بیست و دومین جلسه شورای عالی فضای مجازی

مرکز ملی فضای مجازی مکلف به ارائه «طرح فضای مجازی سالم» شد

بیست و دومین جلسه شورای عالی فضای مجازی صبح امروز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور و با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، یست و دومین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی کشور به عنوان بالاترین نهاد حاکمیتی در این حوزه، به ریاست رئیس جمهور و با حضور دبیر شورا، سران قوا و تمامی اعضای حقوقی و حقیقی آن صبح امروز برگزار شد.

 

در بیست و دومین جلسه شورای عالی فضای مجازی راهکارهای توسعه صادرات نرم افزار و طرح جامع توسعه فضای مجازی سالم، مفید و ایمن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوب شد دولت مکلف است در زمینه تشویق تولید نرم‌افزار و تسهیل صادرات نرم افزار و خدمات فنی و مهندسی در حوزه فضای مجازی و ارایه آموزش‌های لازم در موارد مزبور در چارچوب سیاست‌های شورای عالی فضای مجازی اقدام لازم را به عمل آورد و ظرف مدت یک سال نتیجه اقدامات را به شورای عالی فضای مجازی گزارش دهد.

 

در خصوص طرح جامع توسعه فضای مجازی سالم، مفید و ایمن مصوب شد مرکز ملی فضای مجازی مکلف است براساس تعریف و اهداف مصوب شورا چارچوب اقدامات، ضوابط و معیارهای خدمات و محتوای مربوط به «طرح جامع توسعه فضای مجازی سالم، مفید و ایمن» را طراحی کند و به تصویب شورای عالی فضای مجازی برساند و به طور سالانه چارچوب، ضوابط و معیارهای خدمات و محتوای مربوط به آن را به روزرسانی کرده و گزارشی از چگونگی پیشرفت این مصوبه را به شورای عالی فضای مجازی ارایه کند.

 

به «گزارش خبرگزاری دانشجو»، موضوع راهکارهای توسعه صادرات نرم افزار پس از چندین جلسه بررسی موضوع «پیامک‌های انبوه»در حالی بررسی شد که موضوعات مهمی مانند بررسی وضعیت شبکه ملی اطلاعات، پیوست فرهنگی و شبکه‌های اجتماعی خارجی بدون توجه مجددا به آینده موکول شده است.

 

دبیر شورای‌عالی فضای مجازی پیش از این گفته بود که 30 طرح ملی حوزه فضای مجازی در انتظار تصویب توسط رئیس جمهور در این شورا است.

 

شورای‌عالی فضای مجازی که در ابتدای تاسیس الزام به انجام وظایف مهمی مانند پایش و رصدنظام‌مند و مستمر فرصت‌ها و تهدید‌های فضای مجازی، بررسی و تصویب طرح‌های کلان مرتبط با فضای مجازی کشور نظیر شبکه ملی اطلاعات، آی‌پی‌تی‌وی و آی‌پی‌مدیا را برعهده داشته است، این روزها به شدت در حاشیه است و این را می‌توان از جلسات پر تاخیر و دستور جلسات کم اهمیت آن فهمید.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار