100 هزار هكتار زمين موقوفه در استان تهران وجود دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۴۰۵
مديركل اوقاف استان تهران خبر داد:

100 هزار هكتار زمين موقوفه در استان تهران وجود دارد

مديركل اوقاف استان تهران گفت: 100 هزار هكتار زمين موقوفه با ارزش حدود 2 تريليون تومان در استان تهران وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام سيد يدالله شيرمردي ديشب در مراسم نقش روابط عمومي در ترويج فرهنگ كرامت با اشاره به اينكه رسانه و روابط عمومي امروز نسبت به گذشته جايگاه روشن‌تري دارد اظهار داشت: با پيشرفت تكنولوژي و از بين‌رفتن مرزها و ورود فناوري الكترونيك به كشورها كه دنيا را به خانواده بزرگ تبديل مي‌كند، سازمان اوقاف نيز كه قدمت آن به حتي قبل از اسلام برمي‌گردد بايد با كمك اين فناوري‌ها فرهنگ وقف را نهادينه كند.

وي با بيان اينكه وقف يك نوع تحقق‌ بخشيدن به عدالت است، افزود: در حال حاضر 10 هزار موقوفه كه مانند 10 هزار سرفصل بودجه است در استان تهران وجود دارد.

شيرمردي تصريح كرد: فرهنگ وقف كه همان فرهنگ مساوات و كرامت است بايد در كشور نهادينه شود، منظور از كرامت همان فرهنگي است كه اهل‌بيت (ع) در زبان و عمل آن را تبليغ مي‌كردند و كرامت فرهنگ شيعه است و امروز بايد جامعه را نجات داد كه متأسفانه عكس اين فرهنگ در كشور قابل اجرا است.

مديركل اوقاف استان تهران ادامه داد: در استان تهران، سازمان اوقاف نزديك به 100بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي دارد، همچنين نزديك به 100 هزار هكتار زمين موقوفه وجود دارد كه متأسفانه از اين بين، فقط 10 درصد آنها به ايتام مي‌رسد.

در ادامه اين مراسم، مهدي باقريان، رئيس انجمن متخصصان روابط عمومي ايران اظهار داشت: وظيفه روابط عمومي فرهنگ‌سازي است و موضوع كرامت نياز به فرهنگ‌سازي دارد، در هر زمينه‌اي مي‌توان اكرام كرد و كرامت فقط مختص به اطعام و انفاق نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار