کد خبر:۳۹۴۶۴۰
فناوری‌های نوین

طراحی اپلیکیشنی برای شناسایی مبتلایان به ایدز در ۱۵ دقیقه

محققان اپلیکیشنی با قابلیت نصب بر روی تلفن‌های هوشمند طراحی کرده‌‌اند که قادر است با استفاده از یک کیت پلاستیکی، آلودگی به ویروس ایدز را تنها در ۱۵ دقیقه مورد آزمایش قرار دهد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محققان اپلیکیشنی طراحی کرده‌اند که به کاربران این امکان را می‌دهد که با انتقال اطلاعات یک قطره خون فرد مشکوک با استفاده از یک کیت پلاستیکی، آلودگی به ویروس ایدز را تنها در 15 دقیقه مورد آزمایش قرار دهد.

 

این اپلیکیشن قابل نصب بر روی تلفن‌های هوشمند بوده و برای تشخیص میزان دقت این نرم افزار، ۹۶ بیمار از جمله زنان باردار در کشور آفریقایی رواندا، مورد آزمایش قرار گرفته‌اند. نتایج این تحقیقات نشانگر آن است که این اپلیکیشن، به اندازه یک آزمایشگاه قابل اطمینان است.

 

اپلیکیشن‌هایی از این دست در بلند مدت می‌توانند به عنوان وسیله‌ای برای تشخیص دقیق و فوری دیگر امراض، مانند بیماری‌های خونی، هپاتیت، سرطان، دیابت و حتی مالاریا نیز به کار گرفته شود.

 

تجاری کردن این تکنولوژی، حدود ۱۰ سال زمان می‌برد و قیمت آن هم تقریبا ۳۴ دلار تخمین زده می‌شود.

 

دست اندر کاران این پروژه امیدوارند تا جایزه سالانه سازمان جهانی بهداشت را برای استفاده از این اختراع در کشورهای در حال توسعه، از آن خود کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار