به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، علی حسینی گفت: از دیدگاه طب سنتی آجیلهایی مناسب هستند که با پوست سختشان نگهداری شوند تا خواصشان حفظ شود.
وی ادامه داد: برخی از خانوادهها این مغزها را از پوست خود جدا کرده و در فریزر نگهداری می کنند درحالی که در این صورت علاوه بر اینکه خواص آنها از بین می رود باعث تولید قارچ آفلاتوکسین میشود که بسیار خطرناک است.
این متخصص طب سنتی گفت: با وجود خواص مفید این مغزها باید مردم توجه کنند که در ایام نوروز و دید و بازدید از مصرف بالای آن خودداری کنند چون علاوه بر افزایش وزن باعث اختلال در سیستم گوارشی و درد معده میشود. بنابراین سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها ۱۰ عدد در روز است.
وی با اشاره به اینکه آجیل نباید بوی کهنگی بدهد، تصریح کرد: از طرفی مصرف آجیل خام بهتر از بوداده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامینهایی مثل A و E از بین نمیرود.
حسینی در مورد خواص برخی از مغزها گفت: بادام تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم است، چاق کننده و در عین حال ملین است. پسته نیز تقویت کننده مغز، قلب و معده و لثه است، خوشبو کننده دهان و بر طرف کننده سرفه و تهوع است.
وی افزود: گردو نیز برای رفع ورم مفید است و مقوی قلب و کبد است و برای تقویت حافظه توصیه میشود.
منبع: فارس