وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص جمعآوری و کاهش برخی دکلهای مخابراتی که برخی از آنها مربوط به اپراتور همراه اول است، خاطرنشان کرد: همراه اول همواره دغدغه آن را داشته است که خدمات پاک به مشترکان خود ارائه کند.
وی افزود: این اپراتور علاوه بر ارائه خدمات و محتوای پاک همواره بر شبکه پاک نیز تاکید داشته و این موضوع را یکی از اولویتهای خود قرار داده است.
صدوقی، با تاکید بر عدم مضر بودن دکلهای مخابراتی یادآور شد: مادامی که علامت آنتن کاربران پر باشد این موضوع به نفع مشترکان است؛ چرا که وقتی سیگنالهای دریافتی کم باشد، گوشی توان بیشتری را ارسال میکند که همین موضوع مضرات آن را افزایش خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه براساس تحقیقات جهانی تاکنون هیچگونه مستنداتی ثبت شدهای از سوی سازمان بهداشت جهانی در مورد مضرات دکلهای مخابراتی وجود ندارد، تاکید کرد: در جادهها متوسط نصب دکل ۱۰ کیلومتر است و هنگامی که مشترکان حتی تماسهای کوتاه نیز که میگیرند گوشی آنها داغ میکند چرا که توان بیشتری از سوی تلفن همراه به سمت دکل ارسال میشود بنابراین به مشترکان توصیه میشود در جادهها کمتر تماس داشته باشند.
مدیرعامل همراه اول به رعایت استانداردهای تشعشعات این اپراتور زیر نظر سازمان انرژی اتمی اشاره کرد و گفت: این اپراتور در دانشگاه علم و صنعت یک آزمایشگاه بررسی تشعشعات ایجاد کرده و در ۲ نوبت چگالی امواج، رادیو تلویزیون و موبایل ۷۰ میدان تهران چک شده است.
صدوقی تاکید کرد: همچنین با همکاری شورای شهر تهران، بر روی ۴۰۰۰ هزار نفر از بانوان باردار تست امواج صورت گرفت و نتیجه حاصل از آن نشان داد براساس استاندارد حداکثر چگالی امواجی که میتوانست ۴۷۰ باشد در تهران ۲۳ بود و این عدد یعنی ۵ درصد حداکثر استاندارد در کلیه دستگاههای گیرنده.
وی با اشاره به اینکه آنتنهای موبایل در جادهها از دست سارقان در امان نیستند و در شهرها از دست عوامل شهرداری، تاکید کرد: جمعآوری دکلهای مخابراتی که توسط شهرداری انجام میشود، بزرگترین خیانت به مردم است.
مدیرعامل همراه اول ادامه داد در هفته گذشته یک سایت در گیشا و ۱۵ سایت در پیروزی جمعاوری شدکه همین امر موجب اختلال در تلفن همراه مشترکان را پدید میآورد و همه این اتفاقات در حالی است که این دکلها از سوی سازمان انرژی اتمی گواهی استاندارد دارند.
وی اقدامات اخیر شهرداری را خلاف مصالح و امنیت مردم عنوان کرد و افزود: جمع آوری دکلها کار صحیحی نیست و این در حالی است که دکلهای PAP در تهران بیداد میکند و از آنجایی که هر دکل ۳۰۰۰ مشترک را پوشش میدهد و این اپراتور ۱۰ میلیون مشترک در تهران دارد پس باید تعداد دکلهای خود را افزایش دهد.