به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه در سال ۹۴، همدلی با مجلس شورای اسلامی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد؛ گفت: به دنبال پیگیریهای مستمر با مراکز ICT استانی، ۷۵ درصد مصوبات سفرهای استانی وزارت ارتباطات، عملیاتی شده است.
براری به حضور وزیر ارتباطات در ۲۰ استان کشور به همراه معاونان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال ۹۳ در سفر به استانهای کشور از نزدیک با موانع و مشکلات استانها آشنا شدیم و افتتاح پروژههای انجام گرفته در حوزه توسعه زیرساختها، افزایش خدمات سرویسهایی در بخش ICT، از جمله اقدامات انجام شده در سطح استانی است.
براری شناسایی نیازهای استانی را ضروری برشمرد و افزود: به دنبال عملیاتی شدن ایجاد نهضت تولید نرم افزار و محتوا و جهش در ایجاد اشتغال در بخش ICT در استانها هستیم.
براری در پاسخ به سؤالی درباره بودجه وزارت ارتباطات و تکالیف قانونی وزارت در سال جدید گفت: تبصره ۱۲ در لوایح بودجه سالانه مرتبط با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که بند الف آن در خصوص درآمدهای بخش و هزینه آن در توسعه بخش در لایحه تنظیم مقررات بخشی به طور دائمی تبدیل به قانون شده است و دیگر نیازی نیست هر سال در لوایح بودجه سالانه ارائه شود و از لایحه مذکور حذف شد.
معاون حقوقی وزارت ارتباطات در پاسخ به سؤالی درباره تعامل وزارت ارتباطات با مجلس گفت: خوشبختانه در سال ۹۳ نشست های مشترکی با حضور نمایندگان مجلس و گزارش متعدد در کمیسیونهای مرتبط با مجلس ارائه شده است و برنامه ریزی برای حضور معاونان وزارت و مدیران سازمانهای وابسته نیز به نحو شایسته انجام شد.
وی تصویب اساسنامه پست در صحن علنی مجلس شورای اسلامی از برنامههای آتی وزارت در سال ۹۴ عنوان کرد و گفت: درسال ۹۴ اقدامات لازم را برای حفظ جایگاه حاکمیتی پست بانک در مجلس شورای اسلامی و دولت انجام خواهیم داد.
معاون حقوقی وزارت ارتباطات اظهار کرد: در سال ۹۴ به دنبال ساماندهی دفاتر ICT روستایی و توسعه آنها به دفاتر پیشخوان روستایی هستیم.
وی توسعه خدمات به صورت الکترونیک و توسعه شرکتهای دانش بنیان را ضروری دانست و افزود: توجه به اشتغال، رونق اقتصادی و افزایش بهره وری و رفاه در استانها از جمله برنامههای این معاونت در سال ۹۴ است.
براری بر استفاده از منابع تخصیص داده شده برای کاهش شکاف دیجیتالی در استانها تأکید کرد و افزود: توسعه تلفنی خانگی به تمام روستاهای بالای ۱۰خانوار، توسعه شبکه اینترنت به تمامی روستاهای بالای ۳۰ خانوار و پوشش حداکثری روستاهای پرجمعیت در دستور کار قرار دارد.
وی بر تحقق دولت الکترونیک با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: تصویب ساختار استانی، تأمین ساختمان و نیازهای استانی در اولویت ما قرار دارد.