کد خبر:۴۰۰۲۵۲
تاثیر توافق هسته ای بر بازار مسکن:

۴ماه پس ازلغو تحریم ها؛ رونق بازمیگردد اما گران نمی شود

عقبایی در مورد اینکه چه مدت طول می کشد تا توافق هسته ای تاثیر خود را بر بازار نشان دهد، می گوید: «پس از لغو تحریم ها، حداقل چهار ماه طول می کشد تا توافق هسته ای، اثر خود را بر بازار مسکن نشان دهد.»

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، بازار مسکن بیش از یک سال است که در خواب زمستانی فروه رفته است. حتی توافق ژنو نیز نتوانست او را از این خواب بیدار کند. رکود مسکن که نگران کننده شده بود، انتظار می رود با رونق دوباره اقتصاد همزمان با لغو تحریم ها، جان دوباره ای بگیرد.
 

 حسام عقبایی،  ریاست اتحادیه املاک تهران و نماینده ریاست اتاق اصناف در کمیسیون املاک ایران در گفتگو با افکارنیوز، می گوید: «لغو تحریم ها بر بازار مسکن بی تاثیر نیست. همانطور که بر اقتصاد ایران بی تاثیر نیست. در مجموع می توان گفت بازار مسکن خیز خروج از رکود خود را برداشته است و به سرعت هم در حال پیشرفت است. لغو تحریم ها و توافق هسته ای می تواند سرعت خروج از رکود را در بازار مسکن تشدید کند و در نتیجه بازار زودتر از بازار رکود خارج شود. بنابراین مطمئنا رونق به بازار مسکن بازخواهد گشت و در بهار ۹۴، بهار بازار مسکن را خواهیم داشت.»
 

وی در ادامه می افزاید: «این رونق به معنای گرانی مسکن نیست؛ چرا که زیرساخت های افزایش قیمت در بازار مسکن وجود ندارد و ما انتظار داریم فعلا رونق و پویایی دربازار مسکن به وجود آید و شاهد خروج از رکود باشیم.»
 

رییس اتحادیه املاک تهران، در مورد تاثیر توافق بر کاهش هزینه تولید مسکن و درنتیجه قیمت ها معتقد است: «در کوتاه مدت نمی تواند تاثیر توافق هسته ای را بر کاهش هزینه های تولید مسکن مشاهده کنیم اما طبیعتا باید تاثیر داشته باشد. باید چندماهی بگذرد تا ببینیم آیا بر کاهش قیمت مصالح ساختمانی و دیگر موارد مرتبط با تولید مسکن تاثیر خواهد داشت یا خیر.»


عقبایی در مورد اینکه چه مدت طول می کشد تا توافق هسته ای تاثیر خود را بر بازار نشان دهد، می گوید: «پس از لغو تحریم ها، حداقل چهار ماه طول می کشد تا توافق هسته ای، اثر خود را بر بازار مسکن نشان دهد.»

 

 

منبع: افکارنیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار