کد خبر:۴۰۲۰۹۳

کارگزاران اجرای معافیت مالیاتی شرکت‌‌های دانش بنیان معرفی شدند

از سوی دبیرخانه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان، کارگزاران اجرای معافیت‌های مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان معرفی شدند.
کارگزاران اجرای معافیت مالیاتی شرکت‌‌های دانش بنیان معرفی شدند

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سید محمد صاحبکار خراسانی، دبیرکارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان با اشاره به ضرورت اجرای کامل قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: برای سال مالی۱۳۹۲، حدود ۵۰ شرکت مشمول استفاده از معافیت‌های مالیاتی ذیل قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بودند که خوشبختانه با پیگیری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و همکاری سازمان امور مالیاتی برای آن‌ها معافیتهای مالیاتی اجرایی شد.

 

وی با اشاره به افزایش قابل توجه ارزیابی شرکت‌ها افزود: در سال مالی ۱۳۹۳، حدود ۱۴۰۰ شرکت مشمول استفاده از این معافیتهای مالیاتی می‌شوند که از چند ماه پیش فعالیت‌های گسترده‌ای برای اجرای دقیق این معافیت‌ها آغاز شده و جزییات و فرآیندهای آن به تصویب کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان رسیده است.

 

صاحبکار گفت: اسامی شرکت‌های مشمول استفاده از مزایای قانون و کارگزاران مالیاتی هر یک از شرکت‌ها در صفحه اول سامانه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان (www. Daneshbonyan. ir) اطلاع رسانی شده است و لازم است شرکت‌های دانش بنیان حتما با کارگزار مالیاتی مربوط خود ارتباط برقرار کنند و تا تاریخ ۲۵ فروردین اطلاعات مورد نیاز را ارائه کنند.

 

دبیرکارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان افزود: طی توافقی که با روسای پارک‌های علم و فناوری شده است، برای شرکت‌هایی که فعالیت آن‌ها کاملا در داخل پارک علم و فناوری انجام می‌شود، معافیت مالیاتی سال مالی ۱۳۹۳ از طریق مدیریت پارک علم و فناوری اجرایی خواهد شد و لزومی به مراجعه این شرکت‌ها به دبیرخانه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیست. اسامی شرکت‌هایی که فعالیت آنها کاملا در داخل پارک‌های فناوری قرار دارد نیز در سامانه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان اطلاع رسانی شده است.

 

صاحبکار افزود: مشابه‌‌ همان فرآیندی که در سال مالی ۱۳۹۲ برای شرکت‌ها اجرایی شد برای سال مالی ۱۳۹۳ نیز عمل می‌شود و پس از جمع آوری و تحلیل اطلاعات شرکت‌ها و بعد از ارائه اظهارنامه مالیااتی شرکت‌ها به سازمان امور مالیاتی در پایان تیرماه، اسامی شرکتهای مورد تایید به همراه لیست محصولات دانش بنیان آن‌ها از طریق دبیرخانه کارگروه به سازمان امور مالیاتی ارسال خواهد شد. لذا شرکت‌ها در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری به شعب امور مالیاتی ندارند.

 

صاحبکار در خاتمه با اشاره به تلاش معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برای افزایش دقت در این فرآیند گفت: به شرکت‌های دانش بنیان توصیه می‌شود که حتما به سامانه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان مراجعه کنندو فرم‌ها، شیوه‌نامه‌ها و پرسش و پاسخ‌های موجود در سایت را به دقت مطالعه کرده تا حقی از آنها ضایع نشود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار