به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، دومین نشست شورای هماهنگی آموزش و پژوهش ورزش کشور از صبح امروز در دانشکده ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
در این نشست آئین نامه شورای هماهنگی مراکز آموزشی و پژوهشی ورزش کشور که به صورت پیشنهادی تنظیم شده بود ارائه شد که مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و نمایندگان حاضر در این نشست برخی ایرادات را نسبت به آن وارد کرده اند.
یکی از مهمترین ایراداتی که به آن اشاره شد این بود که بحث آموزش و پژوهش نباید در قالب یک آئین نامه مطرح شود و این دو مقوله از هم جداست برخی نیز معتقد بودند که پژوهشگاه تربیت بدنی متولی آموزش نیست و کمیته برنامه ریزی تربیت بدنی وزارت علوم باید این موضوع را پیگیری کند.
شیخ الاسلامی نماینده دانشگاه کردستان گفت: طبق دستور جلسه باید در مورد آئین نامه صحبت شود و باید مشخص شود که عناوین کمیته تخصصی و کارگروه های تخصصی آن چه خواهد شد و باید مشخص شود که چه زمانی اجرا خواهد شد.
دکتر یوسفی از دانشگاه رازی کرمانشاه نیز گفت: وظایف شورا مشخص است و یا باید عنوان آن عوض شود یا اینکه وظایف آن تعدیل شود بخش زیادی از دستورالعمل های آن موازی با سایر نهادهاست.
وی افزود: باید راجع به ترکیب کمیته نیز بحث شودو برای بسته شدن آن سریع عجله نکنیم و روی ماموریت ها فکر شود.
سوری نماینده دانشگاه تهران نیز گفت: من از دیدگاه آموزشی صحبت می کنم یک سال پیش جلسه ای تشکیل شد و سرفصل واحد تربیت بدنی یک و دو بررسی شد رئیس وقت پژوهشگاه تربیت بدنی نیز از آن حمایت کرد و جلسات به خوبی پیش رفت ولی مصوبات آن به کجا رسید؟
کوزه چیان مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه مدرس نیز گفت: من نمی دانم بر چه اساسی تعداد دانشجویان دکتری افزایش پیدا می کند در حال حاضر 42 درصد از فارغ التحصیلان رشته تربیت بدنی بیکار هستند و من نمی دانم چه طور یک دانشگاه امسال اجازه ورود 60 دانشجوی دکتری را می گیرد این افراد قرار است پس از فارغ التحصیلی کجا جذب شوند؟
طهماسبی رئیس تربیت بدنی دانشگاه شهید رجایی نیز گفت: نکته ای که من نسبت به آن معترضم این است که چرا دانشجویان مقطع ارشد نباید دو واحد عملی طی کنند و می بینیم که برخی از اساتیدمان نیز عارشان می شوند که در دروس عملی تدریس کنند بعضی از اساتید را خیلی سال است که با لباس ورزشی ندیدم.
وی افزود: نیاز است تا محور دروس تعریف شود و امیدوارم که کمیته برنامه ریزی به این موضوع توجه کند.
در پایان این نشست آئین نامه به تصویب نرسید و چهارده نفر از دوازده دانشگاه اعلام آمادگی کردند تا در تدوین این آئین نامه کمک کنند.