کد خبر:۴۰۶۲۶۷
پست آسیایی برای رئیس فدراسیون فوتبال؛

کفاشیان در حضور بلاتر و فیگو نایب‌رئیس AFC شد

رئیس فدراسیون فوتبال ایران به صورت رسمی در انتخابات هیات رییسه کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان نایب رییس AFC انتخاب شد.
کفاشیان در حضور بلاتر و فیگو نایب‌رئیس AFC شد

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی کفاشیان که جهت شرکت در بیست‌ وششمین کنگره فوتبال آسیا در بحرین به سر می برد طی انتخابات هیات رییسه کنفدراسیون فوتبال آسیا بصورت رسمی به عنوان نایب رییس AFC انتخاب شد.

 

به این ترتیب انتخاب سعود المهندی از قطر (منطقه غرب آسیا) علی کفاشیان از ایران ( منطقه مرکزی) وینستون لی بوون اون از سنگاپور (منطقه آسه آن) ( ژانگ جیلونگ از چین (منطقه شرق) پرافول پاتل از هند ( منطقه جنوب آسیا) به عنوان نواب رییس مناطق ذکر شده قطعی است.

 

لازم به ذکر است این کنگره با حضور مسئولان رده بالای فوتبال جهان از جمله سپ بلاتر -رییس فدراسیون جهانی فوتبال، ژرومه والکه -دبیر کل فیفا و همینطور لوییز فیگو، کاندیدای انتخابات آتی ریاست فیفا برگزار شد.

 

همچنین ریاست شیخ سلمان ریاست کنونی ای اف سی برای دوره چهار ساله آتی AFC به دلیل نداشت رقیب قطعی است.

 

گفتنی است در ادامه این نشست رای گیری برای انتخاب اعضای کمیته های مختلف فوتبال مردان و زنان کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار