کد خبر:۴۰۶۴۴۲

هفت نوع مواد غذايي اگر دوبار گرم شود سرطان‌زا مي شود

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.



غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از:


۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.


۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.


۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.


۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.


۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.


۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.


۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

 

منبع: ‌باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار