۵ سکه پاداش پرسپولیسی‌ها/ بنگر به طارمی کولی داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۹۵۴
حواشی دیدار پرسپولیس و الهلال

۵ سکه پاداش پرسپولیسی‌ها/ بنگر به طارمی کولی داد

هدایتی بعد از برد پرسپولیس به رختکن این تیم رفت تا به سرخپوشان پاداش دهد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حواشی دیدار امشب پرسپولیس و الهلال به شرح زیر است:


* پس از پیروزی پرسپولیس مقابل الهلال، هواداران این تیم سرود قهرمانی سر دادند.


* پس از پایان مسابقه بازیکنان به زمین ریخته و خوشحالی خود را با تماشاگران تقسیم کردند. آنها همچنین به سمت هواداران رفته و بابت حضور گرمشان از آنها تشکر کردند.


* چند نفر از اعضای کادر فنی الهلال به سمت داور رفته و بابت قضاوت او، به وی اعتراض کردند.


* طارمی که بعد از بازی پایش گرفته بود بر روی زمین نشسته و به هیچ وجه توان راه رفتن نداشت، با این حال، او بر روی کول بنگر سوار شد و تا رختکن رفت.


* برانکو و سوشا پس از مسابقه در ورزشگاه دور افتخار زدند. همچنین پانادیچ مربی پرسپولیس، طارمی را در آغوش گرفت.


* آرش میراسماعیلی برای بازی امروز در جایگاه ویژه حضور داشت.


* تمام حاضرین در ورزشگاه این پیروزی را جشن گرفتند و جالب اینکه هواداران حاضر به ترک ورزشگاه نبودند.


* سوشا مکانی یک نفره دور زمین دویده و برای هواداران دست تکان می‌داد.


* یک هوادار پرسپولیسی با حضور در وسط میدان، یک پرچم ده متری این تیم را در دست گرفته و آن را به نشانه پیروزی این تیم چرخاند.


* هدایتی بعد از برد پرسپولیس به رختکن این تیم رفت تا به سرخپوشان پاداش دهد.

 

*محمد حسین نژاد فلاح پس از برتری یک بر صفر مقابل الهلال در جمع خبرنگاران گفت: به بازیکنان و مربیان همان پاداش پیروزی در دربی 80 پایتخت را اهدا خواهیم کرد و به بازیکنان و مربیان تیم به خاطر شکست الهلال نفری5 سکه طلا اهدا خواهد شد.

 

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار