به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، سید عباس شجاع الساداتی، دبیر کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: برنامه افق 1404 تدوین شده و در آن تمامی اهداف برای دسترسی ایران به رشد مناسب در صنعت تخمیری تعیین شده است.
وی افزود: یکی از برنامههای در نظر گرفته شده در این برنامه، تشویق و ترغیب شرکتهای دانشبنیان به سرمایهگذاری در صنعت تخمیری و بازگرداندن شرکتها و کارخانجات تعطیل شده این حوزه است.
شجاعالساداتی، با اشاره به اینکه صنعت تخمیر یکی از صنایع مورد نیاز برای کشور است، توجه به این صنعت را در جهان بسیار خواند و افزود: متاسفانه صنعت تخمیر در ایران رشد قابل توجهی نداشته است؛ به همین خاطر باید با برنامهریزیهای درست و منطقی به جایگاه واقعی ایران در این زمینه دست پیدا کنیم.با برنامهریزیها و پژوهشهای انجام شده بنا داریم تا هم وضعیت فعلی کشور در حوزه صنعت تخمیری را مشخص کنیم و هم به چگونگی ارتقا سهم ایران از این صنعت برسیم.
دبیر کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی بیان کرد: رشد این صنعت نسبت به دیگر صنایع کمی مشکلتر است؛ زیرا صنایع با تکنولوژی بالا با دشواری بیشتری رشد میکنند، به همین علت قصد داریم با مطالعه دقیق بر صنایع دیگری که در کشور شکل گرفته است، علل شکست یا پیشرفت آنها را بررسی کرده و از این تجربیات در راستای بهبود شرایط این صنعت بهره ببریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه رشد صنایع تخمیری اگر بخواهیم اهداف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی را برآورده کنیم، باید سهم ایران در این صنعت را در افق 1404 به 9 میلیارد دلار برسانیم که این موضوع با رشد 9 درصدی صنعت تخمیر امکانپذیر میشود.