کد خبر:۴۱۲۷۲۱
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

اساتیدی که در ۵۰ نشریه برتر دنیا مقاله منتشر کنند به طور خاص حمایت می‌شوند/۲۰ درصد اعضای هیات علمی توان راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان را دارند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد نخبگان کشور گفت: اساتیدی که در ۵۰ نشریه برتر دنیا مقاله منتشر کنند به طور خاص حمایت می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سورنا ستاری امروز در جمع اعضای هیات رئیسه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان و شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه گیاهان دارویی استان گفت: اساتیدی که در 50 نشریه برتر دنیا مقاله منتشر کنند به طور خاص در یک مرکز مورد حمایت قرار می‌گیرند.

 

وی بر ضرورت تقویت ارتباط بین دانشگاه ها و ستادهای مختلف بنیاد نخبگان تاکید کرد و افزود: دانشگاه ها هر چه قدر بتوانند تکنولوژی به بخش خصوصی بفروشند، بنیاد نخبگان با عنوان شخص ثالث هزینه هایی را به آنها پرداخت می کند.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: دانشگاه ها باید بخشی از درآمد خود را از محل فروش دانش فنی به شرکت های دانش بنیان تامین کنند.

 

ستاری در ادامه با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد از اعضای هیات علمی توان و ظرفیت ایجاد شرکت های دانش بنیان و ورود به فضای تجاری سازی را دارند، بیان کرد: ستادهای بنیاد آمادگی دارند که تجهیزات مورد نیاز را در قالب طرح هایی که قابل ارزیابی هستند در اختیار استان ها قرار دهند.

 

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های استان لرستان در تولید گیاهان دارویی و کشاورزی بیان کرد: با وجود اینکه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی لرستان از ظرفیت های خوبی برخوردار است؛ اما متاسفانه این مرکز تا به حال با ستاد گیاهان دارویی بنیاد برای بهره مندی از تسهیلات آن ارتباطی نداشته است.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: در صورت انجام مقدمات و موافقت های لازم برای راه اندازی پژوهشکده علوم اعصاب در استان لرستان بنیاد این آمادگی را دارد که حمایت های لازم را جهت راه اندازی آن انجام دهد.

 

ستاری گفت: طرح هایی که از استان لرستان بتوانند دردی از مشکلات استان لرستان را حل کنند توسط بنیاد نخبگان مورد حمایت قرار می گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار