به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سورنا ستاری امروز در نشست با نخبگان و دانشگاهیان استان لرستان که در محل استانداری لرستان برگزار شد، گفت: تا زمانی که شرکت های دانش بنیان بزرگ و کوچک در کنار هم قرار نگیرند اقتصاد دانش بنیان در کشور ایجاد نمی شود؛ از این رو امسال حمایت از شرکت های دانش بنیان بزرگ در اولویت بنیاد نخبگان است.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان بزرگ می توانند خریدار محصولات شرکت های دانش بنیان کوچک باشند و یا حتی این شرکت ها شرکت های کوچک را خریداری کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پاسخ به درخواست یکی از اساتید دانشگاه های لرستان مبنی بر راه اندازی پژوهشگاه های علوم انسانی در مراکز استان ها گفت: سوال ما این است که در حال حاضر پژوهشگاه های علوم انسانی که در تهران وجود دارند برای کشور چه کرده اند؟ آیا توانسته اند در مقابل پا بر زمین کوبیدن های کودکی که برای عروسک باربی گریه می کند عروسکی را که با هویت دینی و اسلامی تطابق داشته باشد را تولید کنند و آیا توانسته اند در سینما، طراحی مد و لباس و دیگر مسائل مرتبط با این حوزه موثر باشند.
ستاری با بیان اینکه ما در تجاری سازی علوم انسانی کاری نکرده ایم؛ از این رو با پژوهشکده های علوم انسانی اتفاقی در کشور نمی افتد، ادامه داد: متاسفانه اقتصاد نفتی اقتصاد و اخلاق ما را خراب کرده است.
وی در ادامه به ظرفیت های استان لرستان در بخش های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: این استان با توجه به تعداد جمعیت و تعداد دانشجویان باید بین 600 تا 700 شرکت دانش بنیان داشته باشد اما در حال حاضر در هشت یا 9 شرکت دانش بنیان در این استان وجود دارد.
معاونت علمی و فناوری ریاست گفت: 27 شرکت از استان برای تبدیل شدن به شرکت های دانش بنیان در سامانه ثبت نام کرده اند که پرونده شش شرکت در حال ارزیابی است.
ستاری تصریح کرد: قطعا این تعداد شرکت دانش بنیان در استان لرستان آبی از لرستان گرم نمی کنند و با این حال ضرورت دارد که استان گام های بلندتری را در راستای راه اندازی شرکت های دانش بنیان بردارد.
وی تصریح کرد: به عنوان یک عضو از دولت این قول را می دهم که از طرح ها و ایده های استان لرستان در هیات دولت دفاع کنم.