به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، عبدالحمید پاپزن، مدیرعامل موسسه دانش بنیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: بسیار خوشحالم که با تلاش های پیگیر، تعاونی دانش بنیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در زمره شرکت های دانش بنیان کشور قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بر اساس قوانین و مقررات، شرکتهای دانش بنیان از امتیازات زیادی برای تبدیل علم به ثروت بر خوردارند، ادامه داد: طبیعی است که شرکتهای دانش بنیان دانشگاهی فرصت بسیار طلایی را برای اعضای هیات علمی دانشگاهها در راستای ترویج و توسعه فناوری و امکان تبدیل علم به ثروت فراهم میکنند.
پاپزن تصریح کرد: این شرایط میتواند فرایند پژوهش را که در حال حاضر در دانشگاهها دچار چالشهای جدی شده نجات دهد و با تجاریسازی پروژههای علمی دانشگاهی مشکل محدودیت اعتبار را تا حدود زیادی حل کند.
این مدرس برجسته کارآفرینی کشور تصریح کرد: مقررات و قوانین مرتبط با شرکتهای دانش بنیان پشتیبان پروژههایی است که از ظرفیت های تجاری سازی برخوردار هستند و این فرصت بسیار خوبی است که پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه ها و رساله های دانشجویی به سمت مساله محور بودن تغییر جهت دهد و اگر این اتفاق حادث شود به معنای آن است که دانشگاه خواهد توانست به مشکلات جامعه پاسخ دهد و نیازهای آن را برآورده کند.
پاپ زن گفت: چنانچه این شرکت ها در دانشگاه ها فعال شوند، تحول بزرگی در آموزش عالی کشور اتفاق می افتد و شاید یکی از شاخص های ارزشیابی در دانشگاه ها در آینده بتواند این باشد که در یک دانشگاه چند شرکت دانش بنیان فعالیت می کند و چه تعداد از استادان و دانشجویان در این شرکت ها حضور فعال دارند و بر این اساس رتبه بندی دانشگاهی صورت پذیرد.
این استاد دانشگاه در پایان با بیان اینکه این شرکت ها بستر ساز ورود به نسل سوم دانشگاه یعنی دانشگاه کارآفرین هستند، تصریح کرد: این همان چیزی است که برای کشور ما از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.