به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، رضی رئیس دانشگاه گیلان، نجفی استاندار گیلان و متقی طلب رئیس پارک علم و فناوری گیلان امروز طی نشستی با ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دانشگاه گیلان پیگیر اجرایی شدن تصمیمات سفر ایشان به گیلان شدند که در خرداد ماه سال جاری انجام شده بود.
در این نشست رضی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای راه اندازی مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در دانشگاه گیلان، خواستار تسریع در پرداخت اعتبارات در نظر گرفته شده برای تکمیل ساختمان مربوط شد.
رئیس دانشگاه گیلان به راه اندازی کانون های شکوفایی و خلاقیت در دانشکده ها و افتتاح کلینیک صنعت در دانشگاه اشاره کرد و گفت: مجوز تاسیس شش شرکت دانش بنیان توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه از هیأت امنای دانشگاه اخذ شده است.
در ادامه ستاری نیز در این دیدار تاکید کرد، ما از طرح هایی حمایت میکنیم که برای حل معضلات جامعه ارائه شده باشند و به ویژه مشکلات مربوط به استان شما را حل کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور وجود صندوق نوآوری را یک فرصت استثنایی دانست و گفت: این صندوق به اعضا هیأت علمی که در راستای اشتغالزایی و تجاری سازی علم طرح هایی داشته باشند، وام های کلان با سود قابل قبول بدون دریافت ضمانت نامه پرداخت میکند به شرط آنکه در قالب شرکت های دانش بنیان ارائه شده باشد.
وی همچنین قول داد که کمک کند تا این عاملیت این صندوق در استان گیلان راه اندازی شود.
ستاری گفت: حمایت از پژوهش های پایه نیز توسط صندوق حمایت از پژوهشگران انجام میشود.
استاندار گیلان نیز در این نشست با اشاره به فراهم کردن زیر ساختهای لازم واستعدادهای خوب موجود در استان گیلان در زمینهی شرکتهای دانش بنیان گفت: هم اکنون ۲۰۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حال دریافت مجوز برای تأسیس شرکتهای دانش بنیان هستند که از این تعداد ۲۰ شرکت دانش بنیان از استان در جشنواره علم تا عمل در تهران شرکت کردند و موفق به کسب جوایز ملی شدند.
نجفی خواستار ایجاد نمایندگی مستقل صندوق نوآوری و شکوفایی در گیلان شد و گفت : تأسیس این نمایندگی در گیلان موجب حمایت هر چه بیشتر از شرکتهای دانش بنیان میشود.
وی همچنین به ظرفیتهای کم نظیر گیلان در ارتباط با کشورهای آسیای میانه، حاشیهی دریای خزر و قفقاز اشاره و پیشنهاد کرد : با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بازار فن آوری برای صادرات در آستارا ایجاد شود.
استاندار گیلان همچنین خواستار حمایت از تأسیس شرکتهای دانش بنیان در بخش گردشگری و کشاورزی شد و گفت : ایدهها و اقدامات این شرکتها ضمن تولید ثروت میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات استان باشد.