به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، رضا معصومی راد امروز در اولین نشست اتاق فکر به ارائه گزارشی از روند و نحوه شکل گیری اتاق فکر در کشور و استان گیلان اشاره کرد و گفت: لازمه تشکیل اتاق فکر استانی به جای جمع آوری دادهها و اطلاعات، با توجه به مدل هرم مديريت دانش صرفاً به جمعبندی نظرات تحلیلی نهایی و کاربردی است.
وی با بیان اینکه اتاق فکر استانی از طریق همکاری و اراده مشترک مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شکل گرفته است خاطر نشان کرد: شبکه مطالعات سیاستگذاری عمومی ملتزم به انتشار و انتقال ایدههای سیاستی شکلگرفته در این اتاقهای فکر به سیاستگذاران ملی و منطقهای میباشد.
رئيس امور تدوين الگوی اسلامي- ايرانی پيشرفت تشکیل اتاقهای فکر استانی را در پی نهادینهسازی مشارکت و هم فکری کلیه فرهیختگان جامعه ایرانی و ورود اندیشهها و خواستهای آنان به چرخه سیاستگذاری عمومی دانست و گفت: فعالیتهای اتاق فکر استانی مبتنی بر جمعبندی نظرات کارشناسی خبرگان استانی و تمرکز بر مدیریت دانش خبرگی است.
معصومی راد ارتقاء همفکری ملی، به اشتراک گذاشتن دانش بومی و منطقه ای در امور ملی، مشارکت نخبگان در شناسایی مسائل و راه کارهای ملی - منطقه ای، استقرار شبکه نخبگان طرف مشاوره سیاستگذاری در کل کشور، ارتقاء کیفیت تصمیمگیری استانی در گستره ملی و نیز در سطح منطقهای و محلی، افزایش ظرفیت ارتباطی میان دولت و نخبگان از طریق افزایش گفتگوی ملی بر حول مسائل اساسی سیاستگذاری، هموار کردن مسیر مبادله دادهها و اطلاعات میان دولت و نخبگان محلی و بازتاب دادن دیدگاه های نخبگان محلی و منطقه ای در عرصه ملی را از جمله اهداف تشکیل اتاق فکر دانست.
وی حضور کلیه مدعوین در این نشست را ناشی از دغدغه آنان در جهت توسعه استان دانست و به تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف استان اشاره کرد و گفت: دعوت از مدیران استانی متناسب با بحث جلسات آینده از جمله برنامه های این اتاق فکر خواهد بود.
لازم به ذکر است: در این نشست اعضای جلسه به بیان ایده ها و نظر های خود در زمینه های مختلف استان همچون صنعتی، کشاورزی، اقتصادی، مدیریتی و ... پرداختند