به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، مراسم اختتامیه جشنواره ملی نوآوری و اختراعات کوهرنگ، روز جمعه با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور؛ رسول زرگرپور، استاندار اصفهان و شقایق حق جو جوانمردی، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در سالن همایشهای نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان برگزار شد.
همچنین در این مراسم محمود شیخ زین الدین، معاون تجاری سازی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، حسین سیستانی، معاون مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان، و جمعی از فناوران، صاحبان ایده، روسای پارکهای علم و فناوری و بنیاد نخبگان استانهای حاضر در این جشنواره نیز حضور داشتند.
از مخترعین برتر کشور در اصفهان تجلیل شد
در مراسم اختتامیه جشنواره نوآوری و اختراعات کوهرنگ از مخترعین برتر کشور، از دید صاحبان صنایع تقدیر به عمل آمد.
تحریمها، زمینه کاهش وابستگی اقتصاد ایران را به نفت تقویت کرده است
در ادامه این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس با اشاره به اقتصاد دانشبنیان گفت: در دولت جدید به دنبال مفاهیم جدیدی در اقتصاد دانشبنیان هستیم؛ اما در این راه با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات فرهنگی مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه ما همواره به نفت وابسته بودهایم، افزود: کشوری که ۱۰۵ سال با نفت زندگی کرده و صنایع وابسته به نفت در آن شکل گرفته است، باید تغییرات اساسی و زیادی را در خود ایجاد کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: باید به سمت تغییر تفکر پیش برویم و در این مسیر نیز اتفاقاتی مانند تحریمهای مختلف، زمینه کاهش وابستگی اقتصاد ایران را به نفت تقویت کرده است.
ستاری افزود: استفاده از منابع نفتی کشور باید در مسیر توسعه باشد نه اینکه از درآمدهای نفتی برای حقوق دادن استفاده شود.
وی با اشاره به نقش دانشگاهها در فعالیتهای دانشبنیان گفت: خود دانشگاهها باید در این زمینه فعالیت کنند و مشکلات استان اصفهان نیز به دست دانشگاهها و دانشگاهیان حل شدنی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پایان با اشاره به ایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما با ایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی طی شش ماه گذشته بیش از ۱۵۰ شرکت را از امکانات صندوق بهرهمند کردیم.
استان اصفهان آمادگی ایجاد کریدور علم و فناوری را دارد
همچنین در این مراسم حسين سيستاني، معاون توسعه و فن آفريني استانداري با اشاره به حضور استانهای اصفهان، قم، مرکزی و چهارمحال و بختیاری در جشنواره منطقهای کوهرنگ گفت: 9 کارگروه علمی و 12 کارگروه تخصصی در حاشیه این نمایشگاه تشکیل شد.
معاون توسعه و فن آفريني استانداري اصفهان از آمادگی این استان برای تشکیل کریدور علم و فناوری خبر داد و افزود: جشنواره منطقهای کوهرنگ فرصت خوبی برای تحقق این امر است.
سیستانی در پایان تکید کرد: فعالیتهای مناسبی در راستای برنامههای پژوهشی در استان اصفهان انجام دادیم و امیدوارم این جشنواره ما را به تحقق اهدافمان نزدیک کند.
شرایط برای پرورش نخبه صنعتی در استان اصفهان فراهم است
شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در مراسم اختتامیه جشنواره ملی اختراعات و نوآوری کوهرنگ با بیان اینکه این جشنواره تنها فرصت تایید علمی و نمایش اختراعات شرکتها و مخترعین نیست، افزود: در این جشنواره ما روی آزمون و توانمندی های شرکت کنندگان نیز برنامه ریزی کردیم.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: 112 ساعت مشاوره به مخترعان در قالب جشنواره کوهرنگ ارائه شده است.
حق جو با تاکید بر اینکه در اصفهان شرایط برای پرورش نخبه صنعتی فراهم است، بیان داشت: اصفهان و سایر استانهایی که در آنها صنعت جریان دارند، توانایی این را دارند تا بتوانند نخبه صنعتی را پروش دهند و آن را به جامعه معرفی کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما در این جشنواره تشکیل شبکه اختراعات بود، که امکان به اشتراک گذاری اختراعات را فراهم میکند.
رونمایی از تمبر یادبود هفته پژوهش و فناوری در اصفهان
همچنین در حاشیه این مراسم، تمبر یادبود هفته پژوهش و فناوری رونمایی شد و پس از رونمایی، به امضای استاندار اصفهان، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، معاون تجاری سازی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس و معاون مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان رسید.