کد خبر:۴۱۳۲۸۴

نمایشگاه دانشجویی پروژه برتر در دانشگاه لرستان برپا شد

نمایشگاه دانشجویی پروژه برتر به منظور نمایش اختراعات و ابتکارات دانشجویان دانشگاه لرستان در این دانشگاه برپا شد.

سرپرست انجمن های علمی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: نمایشگاه دانشجویی پروژه برتر به منظور نمایش اختراعات و ابتکارات دانشجویان دانشگاه لرستان با همکاری مشترک انجمن علمی برق و انجمن علمی روباتیک این دانشگاه برپا شد.

 

وی افزود: در این نمایشگاه 12 پروژه دانشجویی در حوزه های برق، پروژه های ترکیبی برق و مکانیک و برنامه نویسی شامل پروژه رطوبت سنج، شتاب سنج، پروژه ارتقاء پروسه کنترل بویلرها، منبع تفذیه کامپیوتر، کوادکوپتر یا روبات عمود پرواز، پهپاد بدون سرنشین در دست ساخت با 90 درصد پیشرفت، سنسور نور  قفل دیجیتال و دیگر پروژه ها به نمایش درآمده اند.

 

سرپرست انجمن های علمی دانشگاه لرستان گفت: پروژه های ارائه شده در این نمایشگاه پس از داوری توسط چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان و همچنین دانشجویان بازدید کننده از نمایشگاه معرفی و به سه پروژه برتر بین 100 تا 300 هزار تومان جایزه نقدی اهداء می شود.

 

امید بیان کرد: پروژه های برتر دانشجویی عرضه شده در این نمایشگاه شنبه 2 اردیبهشت اعلام می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار