کد خبر:۴۱۵۶۰۴
رویترز مدعی شد

۵+۱ درباره احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران به توافق رسیدند

رویترز به نقل از مقامات غربی اعلام کرد که کشورهای گروه ۱+۵ در خصوص شیوه احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران در صورت نقض توافق جامع هسته‌ای به توافق رسیدند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از رویترز ،این خبرگزاری انگلیسی در گزارشی مدعی شد که مقامات غربی به این خبرگزاری  اعلام کردند که اعضای گروه ۱+۵ در خصوص شیوه احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران در صورتیکه تهران شرایط توافق نهایی هسته‌ای را نقض کند، به توافق رسیدند و مانع اصلی در مسیر توافق قبل از پایان مهلت ۳۰ ژوئن را از میان برداشتند.

 

طبق این گزارش، تفاهم جدید در خصوص احیای سریع تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، کشورهای ۱+۵ را به توافق احتمالی هسته‌ای با ایران نزدیک‌تر کرده است. با اینحال همچنان موانعی در مسیر مذاکرات باقی مانده است که شامل دسترسی سازمان ملل به تأسیسات نظامی ایران می‌شود.

 

توافق جدید آمریکا ، انگلیس ، فرانسه ، آلمان ، روسیه و چین درباره اعمال دوباره تحریم های سازمان ملل متحد علیه ایران آنها را به توافق احتمالی با تهران نزدیکتر می کند اما موانعی دیگری از جمله دادن تضمین به این سازمان برای دسترسی به سایت های نظامی ایران به قوت خود باقی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۱
یعنی توافق بی توافق
0
0
ناشناس
Germany
۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۵
وظیفه تیم مذاکره کننده جبران خطای گذشته و بستن همه راه ها برای دسترسی غرب به دانشمندان، مکان ها، تجهیزات و اسناد نظامی ایران است نه پیدا کردن راهی دیگر برای آن!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار