کد خبر:۴۱۵۶۳۸
فتوتی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

به‌جای شفاف‌‌سازی صندوق‌های رای، مذاکرات را برای مردم شفاف‌سازی کنید/ اینگونه صحبت‌ها بی اعتمادی به همراه دارد

دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان گفت: امروز مهمترین مسئله کشورمان موضوع هسته‌ای است چرا در مورد این موضوع شفاف سازی نمی‌شود. به نظر ما می‌بایست برخی از رفقا یا مسئولان کشورمان را شفاف سازی کنید.

امیر فتوتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور کشورمان مبنی بر اینکه صندوق رای باید شفاف سازی شود، گفت: خطاب به روحانی می‌گوییم به جای اینکه صندوقها را شفافسازی کند افکار را شفاف سازی کرده تا توانسته به مردم کمک کند.

 

وی تصریح کرد: بجای شفاف‌‌سازی صندوق‌های رای، مذاکرات را برای مردم شفاف‌سازی کنید، امروز مهمترین مسئله کشورمان موضوع هسته‌ای است چرا در مورد این موضوع شفاف سازی نمی‌شود. به نظر ما می‌بایست برخی از رفقا یا مسئولان کشورمان را شفاف سازی کنید.

 

دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه صحبت‌های رئیس جمهور کشورمان ما را به این پیش فرض می‌رساند که مگر در انتخابات‌های قبلی دچار مشکل شده‌ایم که وی این گونه صحبت می‌کند اظهار داشت: 37 سال از نظام مان می‌گذرد و انتخابات‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم انتخابات های 92 و 88 سپری شد و باید گفت اینکه آیا صندوق‌های رای مان شفاف نبوده است و این امر می‌تواند بی اعتمادی به نظام را رقم بزند.

 

وی افزود: مدتی است مشاورین و مسئولین منتصب به دولت بر روی بحث شفافسازی صندوقهای رای و انتخابات مانور می دهند به آنان توصیه می‌کنیم که مردم را نامحرم ندانند و در بحث مذاکرات و جزئیات آن شفاف سازی انجام دهند.

 

فتوتیدر پایان خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند که مصداق همدلی و هم زبانی شفاف سازی بحث مذاکرات است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
....
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
آقا جان این صندوق ها خیلی مهمن چون به راحتی آب خوردن به نظام تهمت می زنن و فتنه به پا می کنن..
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار