سیدمجتبی موسوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سخنان اخیر روحانی مبنی بر اینکه باید صندوقهای رای شفافسازی شود گفت: رئیسجمهور کشورمان با همین مکانیزه رایگیری بر سر کار آمد اگر شک و شبههای هم در نظام آرا وجود دارد پس ریاست آن به عنوان قوه محریه نیز دارای شبهه است.
وی تصریح کرد: کلید واژه انتخابات آزاد واژه جدید نیست چرا که در فتنه 88 و حتی قبل از آن و بعد در انتخابات سال 92 نیز توسط طیف آیت الله هاشمی برای برهم زدن جو انتخابات مطرح شد.
مسئول سیاسی سابق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه این گونه بیانات تنها برای فشار بر شورای نگهبان و تغییر روند انتخابات است، اظهار داشت: سالهای پیش نیز به شورای نگهبان برای صلاحیت افراد فشار آوردهاند که با ورود رهبری به این مباحث موضوع برطرف شد.
وی افزود: دولت قاعدتا نباید در موضوع انتخابات دخالتی داشته باشد ترس مان از این است که خدایی ناکرده ادبیاتی از سوی رئیس جمهور تولید شود که در زمان انتخابات در تایید صلاحیت افراد در شورای نگهبان اثرگذار باشد.
موسوی با بیان اینکه سخنان اخیر روحانی منجر به خلق تیتر رسانههای غربی شد تاکید کرد: روزنامههای غربی بعد از سخنان وی در روزنامههایشان به این مضمون نوشتند که رئیس جمهور اعتماد به سازوکار نظام ندارد که این میتواند برای جامعه ما مضر باشد همچنین حسین شریعتمداری نیز دیروز در روزنامه کیهان به طور مفصل صحبت وی را نقد کرده است.
وی با اشاره به اینکه دولت نباید فشار سیاسی در انتخابات داشته باشد بیان داشت: صرفا قوه مجریه قانون را اجرا میکند ولی امروز نگرانی وجود دارد که رئیس ستاد انتخاباتی کشور بحث نگران کننده ای را بیان کرده که آن به این مضمون که بر هم خوردن مذاکرات منجر به عدم تامین در فضای امنیتی می شود و این گونه صحبت ها با گفتمان رئیس جمهور نمی خواند.
مسئول سابق سیاسی بسیج دانشجویی امام صادق (ع) با بیان اینکه صحبتهای اخیر مسئولان بوی سیاست زدگی میدهد تاکید کرد: در صورت توافق کردن یا نکردن با غربیها چیزی در کشور عوض نمیشود متاسفانه شاهد بودیم که ظریف در سالهای پیش در شورای روابط خارجی آمریکا حرفهای خوبی بیان نکرده برای مثال گفته است «که اگر در مذاکرات به موفقیت برسیم مردم جواب شان را در انتخابات خواهند داد» اگر این پازل ها را کنار هم بچینیم میفهمیم که دولت برای انتخابات برنامه ویژهای دارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود مذاکرات، نباید تحت الشعاع بحثهای قدرت سیاست طلبی مسئولان قرار بگیریم و دولت نباید از جناحهای سیاسی حمایت کند چرا که این امر میتواند مخرب باشد.