کد خبر:۴۱۶۳۶۸
ستاری در جمع فعالان مراکز تحقیقاتی اردبیل:

۱۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان معافیت مالیاتی می‌گیرند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان معافیت‌های مالیاتی می‌گیرند.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» سورنا ستاری پیش از ظهر امروز در جمع فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و تحقیقاتی اردبیل اظهار کرد: ما در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری سازمان مالیاتی کشور اعمال معافیت‌های مالیاتی را برای یک‌هزار و ۵۰۰ شرکت در سال‌جاری در نظر گرفتیم در حالی که این رقم در سال گذشته ۴۰ شرکت بوده که از این معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شدند.

 

وی پایه اقتصاد دانش‌بنیان را در نظر گرفتن مزیت‌های آمایش سرزمینی اعلام کرد و گفت: اگر استان اردبیل در زمینه تولید عسل و یا گیاهان دارویی دارای قابلیت‌های فراوانی است، شایسته است با جلوگیری از خام فروشی به سمت توانمندسازی این حوزه حرکت کنیم که قطعاً مبدأ این سرمایه‌گذاری‌ها دانشگاه‌ها و مراکز علمی است.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در یک سال اخیر بزرگترین مشکل در تقویت این شرکت‌ها مشکل فرهنگی بوده که باید با تغییر نگرش زمینه‌ای برای حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی فراهم آید، افزود: ما در کنار تقویت پژوهش‌سراها نسبت به توانمندسازی پروسه مغز دانش اقدام کردیم و در کنار آن سعی و تلاشمان بر این است تا بتوانیم زمینه بهره‌گیری از این ظرفیت و توانمندی‌ها را به بهترین شکل فراهم آوریم.

 

ستاری به اهمیت برندسازی و تجاری‌سازی علوم انسانی اشاره کرد و ادامه داد: ما باید در علوم انسانی مفاهیم اسلامی و ملی را تجاری‌سازی کرده و نسبت به جهانی کردن آن اقدامات اساسی خودمان را انجام دهیم.

 

قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت کامل در حال اجراست

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرای کامل آن اشاره کرد و گفت: مشکل ما مربوط به کارگزاران محلی است که باید در این زمینه شکل گرفته و بتوانیم در این حوزه ارزیابی‌ها و توانمندی مجموعه‌های فناور را شاهد باشیم.

 

ستاری اهمیت راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی را در استان‌ها نظیر اردبیل یادآور شد و افزود: ما از طریق این صندوق تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در اختیار اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار می‌دهیم که تاکنون بیش از ۳۰۰ شرکت و فرد دانشگاهی از این تسهیلات بهره‌مند شدند.

 

وی همچنین تصریح کرد: ما سقف این تسهیلات را افزایش دادیم و از مهر ماه نیز سهمیه‌ای را برای استان‌ها براساس آیین‌نامه‌های جدید در نظر می‌گیریم تا صاحبان شرکت‌ها و فناوران جدید بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

 

ستاری برخورداری از معافیت‌های مالیاتی را نیز در این راستا یادآور شد و بیان کرد: ما تمام توانمان را به کار گرفتیم تا به معنای واقعی شرکت‌های دانش‌بنیان و تجاری‌سازی علم به انجام برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Italy
۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
واقعا خسته نباشید. اقای ستاری فر بر اساس قانون این حق شرکت های دانش بنیان هست. شماها حق مردم رو قسطی می دید ولی فاکتورش رو جلو جلو صادر می کنید. خود شما مگه نبودید که گفتید علاقه ای ندارید که به امور دولتی برگردید چرا که تجربه پدر بزرگوارتون نشون داد کارهای دولتی باعث می شه ادم از خانواده خودش بمونه؟؟ حالا چی شد که به میزتون چسبیدید؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار