بازاریاب‌های مجرب ایتالیایی به ایران می‌آیند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۰۰۷
تاج:

بازاریاب‌های مجرب ایتالیایی به ایران می‌آیند

رئیس سازمان لیگ گفت: کارشناسان مجرب بازاریابی ایتالیا در ایران حضور پیدا می‌کنند تا راه‌های جدید کسب در آمد زایی و تغییر تفکر باشگاه‌ها را شاهد باشیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از سایت سازمان لیگ، نایب رئیس فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران در رم پایتخت ایتالیا با رئیس فدراسیون فوتبال این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

 

در این دیدار کارلو ته وکیو رئیس فدراسیون ، ماریو گالاووتی نایب رئیس و فیلاچیونی مدیر بین الملل و توسعه فدراسیون فوتبال ایتالیا، مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون و رئیس سازمان لیگ و محمد رضا کسرایی رئیس روابط بین الملل سازمان لیگ حضور داشتند.

 

رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران در باره این دیدار اعلام کرد:هدف از این دیدار گسترش همکاریهای دو کشوربرای توسعه و پیشرفت در بخش های مختلف فوتبال بود.

 

تاج افزود: استفاده از الگوهای جدید بازاریابی ایتالیا برای در آمد زایی بهتر در باشگاه های ایران،بررسی سیستم صدور مجوز حرفه ای باشگاه های ایران مطابق با استاندار های فیفا و یوفا و نه آن چیزی که درسطح کنفدارسیون فوتبال آسیا مرسوم است و حضور مدیران عامل باشگاه ها ایران برای حضور در کشور ایتالیا برای دیدار های رودرو با مدیران باشگاه های این کشور و برگزاری کارگاه های آموزشی در کشور ایتالیا برای ارتقای سطح دانش فنی و حرفه ای آنان از جمله مباحث مطرح شده در این دیدار بود.

 

نایب رئیس فدراسیون بیان کرد :همچنین قرار است در ابتدای فصل آتی لیگ برتر کارشناسان بازار یابی و صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال ایتالیا به ایران سفر کنند تا برای مدیران بازاریابی و مدیران عامل باشگاه های کشور با در رابطه با اصول بازاریابی و مسائل مرتبط به آن کارگاه های آموزشی برگزارکنند.

 

این مقام مسئول گفت: قرار است با همکاری فدراسیون فوتبال ایتالیا کارشناسان مجرب بازاریابی  ایتالیا به مدت 6 ماه در ایران حضور پیدا کنند تا راه های جدید کسب در آمد زایی و تغییر تفکر باشگاه های ما در این رابطه ایجاد تا در آینده شاهد تغییر و تحول خوبی در باشگاه ها باشیم .

نظرات شما
فردین
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
خاک بر سر این فوتبال کنن که انگار اگه پای یه خارجی نیاد وسط,مسئولین
ما فکر میکنن یه چیزی کمه!
این فوتبال ما از نمادهای بی قانونی و بی اخلاقی تو مملکته.
اگه فوتبال ما صاحب داره باید یه ایرانی بیاد و اوضاع رو سر و سامون بده,اگر هم
که صاحب نداره یه مرد پیدا شه که درش رو گل بگیره و خلاصصصصص.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار