کد خبر:۴۲۳۵۲۹
سید افقهی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نگاه امام خمینی(ره) به فلسطین نگاهی تکلیف مدار بود

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: علت موضع‌گیری امام خمینی(ره) در خصوص بحث فلسطین یکی بحث محوری جهان اسلام است و دیگری آنکه نگاه ایشان به فلسطین یک نگاه سیاست‌مدار نبود بلکه نگاهی تکلیف‌مدار بود.

سید هادی سید افقهی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به مسئله فلسطین اظهار داشت: مسئله فلسطین با خیانت کشورهای عربی و اسلامی به استثنای چند کشور مثل سوریه، الجزایر و عراق همراه بود.

 

وی ادامه داد: بحث فلسطین کم کم داشت به فراموشی سپرده می شدکه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی وتوجهات ویژه امام به مسئله فلسطین ، موضوع این کشور اشغال شده دوباره احیا شد. از این رو قبل از انقلاب وقتی از امام خمینی(ره) استفتا شد آیا می توانیم بخشی از وجوه خود را به مردم فلسطین هدیه کنیم ایشان موافقت کردند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این که آن زمان نه بحث شیعه و سنی بود و نه بحث صدور انقلاب اسلامی ایران به جهان وانگهای امروزی اضافه کرد: علت موضع گیری امام در خصوص بحث فلسطین یکی بحث محوری جهان اسلام است و دیگری آنکه نگاه ایشان به فلسطین یک نگاه تکلیف مدار بود نه نگاه یک سیاستمدار.

 

سید افقهی به یکی از یادگارهای ارزشمند خمینی کبیر (ره)در این مقوله اشاره کرد و گفت: یک یادگاری ارزشمند وباقیات و صالحاتی که امام(ره) از خود به جای گذاشتند سرپا نگه داشتن آرمان و مظلومیت مردم فلسطین بود.

 

وی ادامه داد: آمریکا و جهان غرب تلاش های مستمری انجام دادند که جهان عرب از چیزی تحت عنوان فلسطین متنفر شوند لذا مسئله روز قدس و بسیج جهانی که حتی بسیاری از پایتخت های کشورهای اروپایی را در می نورد بعد از امام خمینی مدیون پیگیری های مقام معظم رهبری است که جا پای امام گذاشتند و به طور مستقیم درگیر مسائل فلسطین شدند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه درپایان خاطر نشان کرد: نگاه به فلسطین باید در قالب منظومه تکامل یافته سیاسی، اخلاقی، روانی و تسلیحاتی باشد و اگر چنین باشد روز به روز قیام این مردم گسترش خواهد یافت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار