به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی روز شنبه در نشست هماهنگی ۲۰ بهمن(روز چهارمحال و بختیاری) امام راحل در ۲۰ بهمن ۱۳۵۷ را یک واقعیت تاریخی غیرقابل انکار یاد کرد و گفت: زنده نگهداشتن این روز تاریخی برای الهامبخشی به نسلهای آینده یک ضرورت است.
امام جمعه شهرکرد افزود: لازم است اهمیت بیعت تاریخی مردم استان از جمله بختیاریها با امام راحل در ۲۰ بهمن به خوبی تبیین و برای نسلهای جدید بازروایی شود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر لازم است تا بیعتکنندگان که بنا بر نقل قولهایی حدود ۲۰۰ نفر میشوند، آنهایی که در قید حیات هستند تجلیل و تقدیر شود و یاد و خاطره گذشتگان این جمع گرامی داشته شود.
امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: پیشنهاد میشود تا افرادی که در سفر به تهران و بیعت با امام راحل حاضر بودند و اکنون در قید حیات هستند را شناسایی و روند چگونگی شکلگیری این جریان و خاطرات سفر و جزییات این رویداد تاریخی را تبیین و به نسلهای جوان عرضه کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این نشست با اشاره به تدوین برنامههای تدوین شده برای روز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برگزاری مسابقه طراحی پوستر، ساخت قطعه موسیقی حماسی، برگزاری همایش با حضور چهرههای ملی و شاخص استان، نامگذاری معابر با عنوان مفاخر قومیتها و بزرگداشت بزرگان هر یک از اقوام استان از جمله این برنامههاست.
پیام احمدی افزود: تاکنون در تقویم کشور ۱۴ استان موفق به ثبت روز خود شدهاند و چهارمحال و بختیاری از پیشگامان این حوزه است.
وی تصریح کرد: تلاش میشود تا در روز چهارمحال و بختیاری به معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای استان پرداخته تا زمینه برای رشد و توسعه بیش از پیش استان فراهم شود.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هریک از اعضای حاضر در این نشست به بیان نظرات و پیشنهادات خود برای گرامیداشت روز چهارمحال و بختیاری پرداختند.
تبیین اهمیت روز استان، تولید و چاپ کتاب، تولید فیلم، برگزاری نشستهای خاطرهگویی و ارائه خدمات بیشتر به مردم استان از جمله پیشنهاداتی بود که در این جلسه مطرح شد.
۲۰ بهمنماه ۱۳۵۷سالروز بیعت تاریخی مردم استان با امام خمینی (ره) و اعلام انزجار و برائت از شاپور بختیار نخستوزیر وقت است که با تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی با عنوان روز چهارمحال و بختیاری از سال گذشته در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.