ناوگان اورژانس هرمزگان تا پایان سال به ۶۰ دستگاه میرسد/اهدای آمبولانسهای جدید به مناطق حادثهخیز
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آئین تحویل شش دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس استان برگزار شد، اظهارکرد: این اقدام در راستای تقویت زیرساختهای امدادی، افزایش تابآوری نظام سلامت و ارتقای خدمات فوریتهای پزشکی بهویژه در مناطق کمتر برخوردار هرمزگان انجام شده است.
وی با اشاره به برنامهریزی علمی در توزیع ناوگان جدید افزود: تخصیص و استقرار این آمبولانسها بر اساس الگوی علمی و عادلانه و با توجه به حجم مأموریتها، فاصلههای جغرافیایی و نقاط حادثهخیز جادهای صورت گرفته و بر همین اساس در آینده نزدیک ۱۰ دستگاه دیگر نیز وارد چرخه خدمت خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ارزش هر دستگاه آمبولانس را بین ۸ تا ۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تا پایان سال جاری تعداد ناوگان جدید اورژانس استان به ۶۰ دستگاه خواهد رسید.
شاهرخی در پایان با قدردانی از حمایتهای وزارت بهداشت، سازمان اورژانس کشور، استاندار هرمزگان و همچنین همراهی خیرین سلامت خاطرنشان کرد: در صورت تحقق برنامه تأمین ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، هرمزگان به یکی از استانهای پیشرو و مطلوب در حوزه خدمات اورژانسی کشور تبدیل خواهد شد.