موشک هاي ميان برد کلاس شهاب امشب پرتاب مي شوند
پاسخ کوبنده ايران به تهديدات دشمنان
فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: اين رزمايش براي کشورهاي دوست حاوي پيام دوستي است و براي کشورهاي زياده خواه که قصد ايجاد ارعاب دارند پيامش اين است که ما قادريم با سرعت و واکنش هاي کوبنده، پاسخ نهايي دشمني آنها را بدهيم.
سردارسرتيپ حسين سلامي پس ازپايان نخستين مرحله رزمايش بزرگ موشکي پيامبر اعظم چهار درجمع خبرنگاران افزود: ازمهم ترين اهداف اين رزمايش نشان دادن عزم و اراده ملت بزرگ ايران در دفاع از ارزش ها و آرمان هاي انقلابي و ملي خود وهمچنين ارزيابي قابليت هاي تکنيکي و تاکتيکي است که اخيراً درسيستم هاي موشکي زمين به زمين سپاه پاسداران ايجاد شده است.
وي گفت: افزايش دقت موشک ها در اصابت به اهداف از پيش تعيين شده، بهينه سازي کلاهک هاي پرتابي و نيز افزايش سرعت آماده سازي موشک ها با استفاده از تکنيک هاي ناوبري جديد ازجمله ويژگي هاي اين رزمايش است.
سلامي همچنين استفاده از مواضع غيرآماده براي پرتاب موشک و اتکا نکردن به مواضع از پيش آماده شده، استفاده از سرهاي جنگي چندکلاهکي و برخورداري از قابليت پرتاب همزمان لانچرهاي چند راکته را از ديگر ويژگي هاي منحصر به فرد رزمايش پيامبر اعظم چهار دانست.
وي گفت: موشک هاي ما اين قابليت را پيدا کرده است که به سرعت عملياتي و از ناآماده ترين مواضع به سمت اهداف از پيش تعيين شده شليک شود.
سردار سلامي افزود: فوران قدرتي که در سامانه موشکي نيروي هوايي سپاه با آن روبهرو هستيم اين امکان را به ما داده است که با دفاع بازدارنده طولاني مدت، به هر نوع تهديدي پاسخي کوبنده بدهيم و با اين منطق در رزمايش پيامبر اعظم چهار، پرتاب هاي غيرهمزمان انواع موشک هاي بهينه سازي شده کوتاه برد، ميان برد و دوربرد را در دستور کار قرار داده ايم.
فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران در باره تهديدات اخير رژيم صهيونيستي نيز گفت: رژيمي که در مقابل يک گروه غيرمسلح در غزه بيش از 22 روز دوام نمي آورد بهتر است به مشکلات خود بپردازد و اساساً آنها در اندازه اي نيستند که ما درباره تهديداتشان صحبت کنيم.
مرحله دوم رزمايش بزرگ موشکي پيامبر اعظم چهار، امشب با پرتاب موشک هاي ميان برد کلاس شهاب و مرحله سوم آن نيز فردا صبح با پرتاب موشک هاي بهينه سازي شده دوربرد انجام خواهد شد./انتهاي پيام/