کد خبر:۴۲۹۲۳۶
مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی:

آغاز واگذاری شرکت‌های دولتی پس از فصل مجامع/ تحقق ۱۶ درصد از درآمد ۱۸هزار میلیارد تومانی در ۴ ماهه سال

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: امسال باید براساس قانون بودجه ۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد کسب و به خزانه واریز کنیم و واگذاری ۱۲۰ شرکت دولتی باقی‌مانده پس از فصل مجامع آغاز می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» سید جعفر سبحانی درباره تکالیف بودجه‌ای سازمان خصوصی‌سازی در سال جاری اظهار داشت: براساس تکلیف قانون بودجه این سازمان موظف است امسال 18 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده و به خزانه دولت واریز کند.

 

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه این درآمدها از محل فروش شرکت‌های دولتی سود و اموال شرکت‌های موجود تامین خواهد شد، افزود: در چهارماهه سال جاری حدود 3 هزار میلیارد تومان به خزانه واریز شده که تقریبا یک ششم تکالیف گفته شده است.

 

وی با اشاره به اینکه امسال 120 شرکت باقیمانده دولتی واگذار خواهد شد، افزود: این شرکت‌ها در گروه یک و 2 قرار گرفته که 68 مورد از این شرکت‌ها در گروه یک و مابقی در گروه 2 قرار دارند.

 

سبحانی تاکید کرد: معمولاً عمده فعالیت واگذاری مربوط به شرکت‌ها پس از برگزاری فصل مجامع خواهد بود که طی ماه‌های تیر، مرداد  و شهریور ماه است،زیرا تا قبل از برگزاری مجامع نمی‌توان به صورت دقیق قیمت‌گذاری نسبت‌ به شرکت‌ها داشت.

 

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قرار است کمیته‌ای برای سرمایه‌گذارای خارجی توسط این سازمان تشکیل شود، تصریح کرد: از موضوع این کمیته خبر ندارم اما منعی در قانون برای سرمایه‌گذاری خارجی و یا خرید سهم توسط این شرکت‌ها وجود ندارد.

 

سبحانی ادامه داد: متولی موضوع سرمایه‌گذاری‌های خارجی و جذب آن برای حضور در کشور مشخص است و سازمان‌ خصوصی‌سازی نیز می‌تواند در این زمینه همکاری داشته باشد و اگر فضا فراهم باشد شرکت‌های خارجی می‌توانند نسبت به خرید سهام‌ شرکت‌های خارجی طبق قانون اقدام کنند.

 

وی تاکید کرد: مشکلی برای سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد و باید منتظر استقبال این شرکت‌ها برای حضور در ایران باشیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار