آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۷۴۲
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی:

شرکت‌های دانش بنیان با ظرفیت‌های بالا در بازارهای داخل و خارج به رقابت بپردازند

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: شرکت‌های دانش بنیان با ظرفیت‌های بالا در بازارهای داخل و خارج به رقابت بپردازند و لازمه این امر «جهانی دیدن بازار» و «تحت لایسنس قرارگرفتن» کالاهاست تا مصرف کننده داخلی به دنبال محصولات خارجی نباشد.
شرکت‌های دانش بنیان با ظرفیت‌های بالا در بازارهای داخل و خارج به رقابت بپردازند

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علم الهدایی در نشستی با مدیران پارک علم و فناوری خراسان و شرکت‌های وابسته به آن گفت: در شرایط کنونی کشور شرکت های دانش بنیان باید بتوانند با ظرفیت های بالا در بازارهای داخل و خارج به رقابت بپردازند و لازمه این امر «جهانی دیدن بازار» و «تحت لایسنس قرارگرفتن» کالاهاست تا مصرف کننده داخلی به دنبال محصولات خارجی نباشد.


وی با اشاره به افتتاح مرکز مبادلات فناوری ایران وقزاقستان بیان داشت: نتایج به دست آمده از تبادلات با کشور قزاقستان خوشایند بوده و انعکاس بالای خبر افتتاح این مرکز در قزاقستان باعث شد بسیاری از صنعتگران تجار بزرگ قزاقستان آمادگی خود را جهت تبادلات با کشورمان اعلام کنند تا بتوانیم در زمینه‌های مختلف با آنها ارتباط داشته باشیم.


در ادامه امینی، معاون فناوری پارک خراسان گفت: اولویت کشور قزاقستان در تعامل با کشور ایران بیشتر درحوزه های کشاورزی، معدن و صنایع معدنی، صنایع مربوط به ماشین الات، صنایع غذایی و پتروشیمی می‌باشد و امیدواریم شرکت‌های پارک بتوانند از این موقعیت مناسب بهترین استفاده را ببرند.


 وی بیان داشت: در نمایشگاه قزاقستان از پارکهای شیراز، همدان، اصفهان، تهران و نیز استانهایی دیگر کشور شرکت هایی حضور داشتند که پس از مراسم افتتاح و اجرای پنل تخصصی توسط پارکها،سه شرکت ایرانی و سه شرکت قزاق به پرزنت محصولات خود نیز پرداختند.


امینی همچنین با اشاره به وجود ۱۰ منطقه ویژه فناوری ( ُSEZ) در قزاقستان گفت: حوزه های فعالیت این مناطق در زمینه های توریسم، شیمی، صنایع شیمیایی، پتروشیمی، IT، حمل و نقل، منسوجات و غیره می‌باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار