کد خبر:۴۴۱۵۸۶
بیدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

رکود علمی فعلی به هیچ وجه قابل توجیه نیست

عضو کمیسیون خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه رکود علمی که با آن مواجهیم به هیچ وجه قابل توجیه نیست، گفت: در این دو سال دانشگاه به پایگاهی برای اهداف سیاسی تبدیل شده است.

الهام بیدی عضو کمیسیون خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بااشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص دانشگاه‌ها گفت: ایشان فرمودند: «دانشگاه محل تعلیم و تربیت بازوان پر قدرتی برای پیشرفت و تعالی ایران عزیز است»، اما برخلاف سخنان ایشان امروز دانشگاهی که عرصه علم، معرفت و محل تربیت نخبه‌ی متعهد به انقلاب اسلامی است تبدیل به محل سیاسی بازی و ابتذال فرهنگی شده است.

 

وی تصریح کرد: متأسفانه باید به عرض برسانیم پس از گذشت دو سال از دولت تدبیر و امید که با شعار اعتدال و رشد و تعالی روی کار آمد، نه تنها شاهد پیشرفت چندانی در دانشگاه نبودیم بلکه آمار ها نشان می دهد که رشد شتاب علمی کشور در حال تنازل است و برنامه هایی در حال اجرا هستند که به این محیط علمی آسیب می زند و با فرهنگ دینی ما و دانشگاه کاملا منافات دارند، برای مثال کنسرت‌ها و برنامه‌های پایکوبی و رقص و آواز!

 

عضو کمیسیون خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه رفتارهای نامناسب در دانشگاه‌ها‌، با برخوردی از جانب مسئولین مواجه نمی‌شود، اظهار داشت: با آغاز سال تحصیلی، دانشجویان انقلابی اجازه برگزاری اینگونه جشن ها و برنامه هایی که سیاسی کاری در آن موج میزند را در دانشگاه نمی‌دهند و با آن برخورد می‌کنند.

 

وی بااشاره به سخن امام راحل مبنی بر اینکه «دانشگاه مبدأ تحولات است»، افزود: پس اگر قرار باشد در کشور پیشرفت و تحولی صورت بگیرد از دانشگاه آغاز می‌شود حال این سئوال مطرح است که آیا دانشگاهی که به جای پیشرفت در عرصه علم به سیاسی کاری و برنامه های ضد فرهنگی می پردازد و مسئولین آن درگیر کاغذ بازی و رزومه سازی هستند می تواند مبدأ تحولات شود؟

 

بیدی  با بیان اینکه البته این رکود علمی که مواجه با آنیم به هیچ وجه قابل توجیه نیست، ادامه داد: همانطور که می‌دانیم در این دو سال دانشگاه به پایگاهی برای اهداف سیاسی تبدیل شده است و با ورود اصلاح طلبان افراطی به دانشگاه و بها دادن به تشکل هایی که منتصب به اصلاح‌طلبان هستند به نظر می رسد دولت اگر چه خود را منتصب به هیچ جناحی نمی‌داند، اما به دنبال اهداف سیاسی خاص برای انتخابات آتی است.

 

وی اضافه کرد: تشکل های انقلابی مستقل هستند و هیچ وابستگی به جناح‌ها و احزاب ندارند و فقط دغدغه این انقلاب و نظام است که محرک آنهاست. این تشکل‌ها بیش از پیش محدود می شوند و با بهانه هایی چون نبود بودجه برنامه های آنان با مشکل مواجه می‌شود.

 

عضو کمیسیون خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه امروز ما شاهدیم که جریان‌های سیاسی و فرهنگی معاند با انقلاب در دانشگاه‌ها در حال نفوذ هستند،خاطر نشان کرد: این جریانات به صورت خزنده با شعار اعتدال ، دانشجویان را پیاده نظام اهداف سیاسی خود می‌کنند، مسئولین بهتر است به جای تبدیل دانشجو به نردبانی برای رسیدن خودشان به قدرت ، سعی بر تربیت نیروی نخبه در دانشگاه‌ها برای افزایش سرمایه ایران اسلامی داشته باشند. که این سرمایه پیشرفت علمی اقتدار سیاسی و فرهنگی را به دنبال خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار