کد خبر:۴۴۷۹۲۷
گزارش تمرین استقلال/

صحبت های مجیدی با بازیکنان / برنامه فشرده بدنسازی برای آبی‌پوشان

تمرین استقلال امروز از ساعت ۱۳ در زمین شماره ۲ آزادی برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آبی‌ها که امروز از ختم مرحوم هادی نوروزی بازگشته بودند، در مورد مراسم او و حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق ایران صحبت می‌کردند.

* در ابتدای تمرین مهدی رحمتی چند دقیقه‌ای با مجید صالح مربی استقلال در مورد وضعیت آمادگی‌اش صحبت کرد.

* در تمرین امروز روزبه چشمی، میثم مجیدی، امید ابراهیمی و خسرو حیدری به دلیل حضور در اردوی تیم‌های ملی حضور نداشتند و محسن کریمی، هرائر مگویان و فرشید اسماعیلی هم به دلیل مصدومیت غایب بودند. کرار جاسم هم فعلا به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش حاضر نیست در تمرین شرکت کند.

* امروز علی اصغر قربانعلی‌پور مربی بدنساز استقلال دقایقی را با بازیکنان درباره برنامه‌های فشرده این تیم بعد از شروع لیگ حرف زد.

* فرزاد مجیدی مربی استقلال دقایقی در مورد نظم این روزهای تمرینات استقلال حرف زد و مدعی شد در سال‌های گذشته لیدرهای باشگاه کنار سرمربی می‌نشستند که این مساله باعث می‌شد نظم تمرین به هم بخورد.

* بازیکن امروز زیرنظر قربانعلی‌پور بدن‌های خود را گرم کردند و به استارت زدن در فضای کوتاه مدت پرداختند.
 
* بازیکنانی که روز گذشته مقابل تیم امیدهای استقلال بازی کرده بودند، امروز تمرین ریکاوری کردند.

* طبق روزهای گذشته مهدی رحمتی و وحید طالب‌لو زیرنظر ترابپور تمرینات اختصاصی انجام دادند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار