آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۰۰۱۸

سجادی: تربیت یک قهرمان کار سختی است

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: استعدادیابی یکی از مهمترین برنامه‌های ماست و بودجه جداگانه‌ای برای آن در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نصرالله سجادی معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با حضور در مراسم افتتاحیه پایگاه ورزش قهرمانی و استعدادیابی استان البرز اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان از 2 سال قبل بحث استعدادیابی و توجه ویژه به رده های سنی پایه را با 8 فدراسیون ورزشی آغاز کرد و خوشبختانه با اقدامات انجام گرفته، طی روزهای گذشته از طرح استعدادیابی 29 فدراسیون دیگر نیز رو نمایی شد.

 

وی ادامه داد: استعدادیابی همواره یکی از اصلی ترین محورهای ما در وزارت ورزش و جوانان بوده و خواهد بود و اگر تا کنون کمتر در این خصوص صحبت کرده ایم به این خاطر است که در حال انجام مقدمات این طرح بزرگ بودیم.

 

سجادی با اشاره به در نظر گرفتن بودجه مناسب برای این بخش خاطرنشان کرد: در وزارت ورزش و جوانان بودجه نسبتا مناسبی برای مباحث مربوط به استعدادیابی در نظر گرفته شده و از فدراسیون ها خواسته ایم که 10 درصد بودجه خود را به این کار اختصاص دهند.

 

وی با بیان این که طرح استعدادیابی زمان بر بوده و در آینده نتیجه خواهد داد، عنوان کرد: قطعا تربیت و پرورش یک قهرمان به منابع زیادی از جمله انسانی، مالی و ... نیاز دارد و حاصل کار و تلاش زیاد قهرمانان و مربیان است.

 

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به امضای تفاهم نامه بین وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش در سال 92 اظهار داشت: یکی از اصلی ترین بندهای این تفاهم نامه موضوع استعدادیابی است که با وجود مشکلات مالی و بودجه ای در ورزش کشور، با توجه به منابع غنی نیروی انسانی و استعداد می توانیم در این زمینه به دستاوردهای بزرگی برسیم.

 

وی افزود: طی نشستی که در روزهای گذشته به همراه مسئولان وزارت ورزش و جوانان با دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور داشتیم، وی نیز حمایت خود را از بحث استعدایابی اعلام و این کار را اقدامی ارزشمند و ماندگار توصیف کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار