به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بهرام افشارزاده، پیشکسوتان را گنجینه ارزشمند هر رشتهای دانست که باید به آنها احترام گذاشته شود.
رئیس انجمن پیشکسوتان اظهار داشت: پیشکسوتان هر رشتهای عمری را در رشته خود سپری کرده و سردی و گرمی آن را چشیدهاند. آنها به تمام نقاط قوت و ضعف رشته خود آگاهی و تجربه چندین ساله حضور در میادین بینالمللی را دارند. هزینههای زیادی از طرف کشور برای آنها شده، بنابراین باید از وجودشان استفاده شود.
افشارزاده افزود: پیشکسوتان افرادی علاقهمند به خدمت هستند و چشمداشتی هم ندارند. آنها تنها نیاز به محبت و احترام دارند. کسوت یعنی فردی که به تمام محاسن اخلاقی، رفتاری و کرداری آراسته است و آگاهی ویژهای دارد. یعنی آن فرد در رشته خود در انتهای مسیر آگاهی است و مسائل فنی را میداند و بدون غرض و چشمداشت از آن استفاده میکند.
این پیشکسوت ورزش ادامه داد: نباید طوری رفتار شود که پیشکسوتان فکر کنند وبال هستند. درست که پیر هستند و کهولت سن دارند ولی عصای دست ستبر و بزرگی برای ورزش کشور هستند.
رئیس انجمن پیشکسوتان ورزش ایران با بیان این که حدود 15 سال این مسئولیت را بر عهده دارد، گفت: در انجمن اقدامات زیادی برای پیشکسوتان انجام دادهایم. عیادت رفتهایم و تا جایی که امکان داشته به این رده کمک کردهایم و قطعه نامآوران در بهشت زهرا (س) را هم برای پیشکسوتانی که بعد از عمری فوت میکنند، گرفتهایم. در کل جزو اولین کسانی بودم که پیشکسوتان را نسبت به زندگی آگاهی دادم.
وی اضافه کرد: حتی عطاالله بهمنش بزرگترین گزارشگر تاریخ ورزش ایران که امروز در بستر بیماری است فقط صدای من و همسرش را میشنود یعنی با این افراد عجین هستم و آنها را پدر و الگوی خودم میدانم.
مشاور عالی وزیر ورزش و جوانان و سرپرست حوزه وزارتی در پاسخ به اینکه تکلیف دوشغله بودنش چه شد با خنده گفت: 7، 8 شغل دارم و همه را هم انجام میدهم.
افشارزاده با بیان این که مدیریت در باشگاه استقلال به هیچ عنوان برایش سخت نیست، توضیح داد: در استقلال به کسوتم احترام گذاشته میشود و کارم را به خوبی انجام میدهم. در صورتی این مسئولیت را واگذار میکنم که فرد مناسبی برای جایگزینی پیدا شود؛ فردی که وزارت ورزش او را قبول و آگاهی هم داشته باشد تا با اطمینان خاطر این وظیفه سنگین را به او محول کنم. در وزارت هم از 5 صبح سرکار هستم و در حال حاضر به همه کارهایم میرسم.