آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۳۶۰
در سیزدهمین جلسه ستاد انتخابات کشور مطرح شد

پیش‌بینی ثبت‌نام بیش از۴ هزار داوطلب در انتخابات مجلس

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور گفت: براساس بررسی‌های اولیه بیش از ۴۷۰۰ نفر، داوطلب نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهند بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، دین‌پرست قائم‌مقام وزیر کشور در امور بین‌الملل و رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور، گفت: سیزدهمین جلسه ستاد انتخابات کشور به ریاست مهندس مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور و با حضور اعضای اصلی ستاد برگزار شد.

 

در این جلسه که استانداران استان‌های البرز، خراسان‌جنوبی و گلستان نیز حضور داشتند، استانداران مدعو ضمن تشریح اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی استان‌های خود در زمینه انتخابات، به نیازمندی‌ها و ضرورت‌های موجود برای برگزاری انتخابات با شکوه در استان‌های متبوع خود اشاره نمودند.

 

دین‌پرست افزود: در این جلسه اعضای ستاد انتخابات کشور و روسای کمیته‌های مرتبط نیز ضمن ارائه آخرین اخبار، گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسات قبل ستاد را ارائه کردند.

 

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور گفت: براساس بررسی‌های اولیه به عمل آمده، بیش از 4700 نفر، داوطلب نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهند بود که در نتیجه برای هر یک از 290 کرسی نمایندگی مجلس حدوداً 16 نفر داوطلب به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت، البته وی تأکید نمود که این ارقام تقریبی و تخمینی بوده و قطعی نمی‌باشد.

 

دین‌پرست افزود: در این جلسه بر استمرار روند برگزاری دوره‌های آموزشی برای مجریان برگزاری انتخابات و عوامل اجرایی آن که حدوداً 960 هزار نفر هستند، تاکید جدی شد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه ضمن بررسی روند برگزاری جلسات ستادهای متناظر انتخاباتی در سراسر کشور، بر برگزاری منظم این جلسات در موعدهای مناسب و مقرر تاکید گردید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار