آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۸۸۶

دروازه‌بان پرسپولیس: داور بازی را حلال نمی‌کنم

دروازه‌بان اول پرسپولیس در دیدار برابر ذوب‌آهن، تبدیل به نقش اول اتفاقات بازی یک‌چهارم نهایی جام حذفی شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ایمان صادقی با اخراج در دقیقه 22 بازی برابر ذوب‌آهن، تبدیل به نقش اول فوتبال ایران شده است. اخراج جنجالی او که به گفته کارشناسان داوری، اشتباه محض بود باعث شد سرخ‌ها 10 نفره شوند و ذوب‌اهن در نهایت با استفاده از برتری عددی و در وقت اضافه پرسپولیس را شکست بدهد.

 


حالا این گلر سابق ملوان، عنوان  کرده است که داور این مسابقه را حلال نمی‌کند! او همچنین برایش جالب است که این اتفاقات همیشه در اصفهان می‌افتد! همچنین ایمان صادقی اعلام کرده پرسپولیسی‌ها تسلیم نمی‌شوند و این کارها برای این که سرخ‌ها دستشان را بالا بگیرند کافی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار