کد خبر:۴۶۲۶۴۸
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد

احداث ۲۰ مرکز کارآفرینی در دانشگاه علم و فرهنگ

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ از احداث ۲۰ مرکز کارآفرینی در دانشگاه علم و فرهنگ خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیزالله جعفری عضو شورای سیاست گذاری و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ در نشست خبری که امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد گفت: دانشگاه علم و فرهنگ دارای ۵ دانشکده فنی، مهندسی، علوم انسانی، هنر و معماری و علوم گردشگری و علوم پایه فناوری‌های زمینی می‌باشد که دانشکده علوم گردشگری اولین دانشکده در کشور است که به عنوان مجموعه مستقل در سطح کار‌شناسی ارشد و دکترا دانشجو می‌پذیرد؛ علوم پایه و فناوری زمینی نیز عمده کار خود را با پژوهشکده رویان انجام می‌دهد.

 

وی افزود: در همه پژوهشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ گروه‌های پژوهشی شکل گرفته و گروه‌های آزمایشی ما نیز ارتباط تنگاتنگی با اعضای فعال در پژوهشکده‌ها دارند.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ در خصوص آمار دانشجویان این دانشگاه گفت: ما در حال حاضر ۶ هزار و ۷۰۰ دانشجو داریم که حدود ۱۵۰۰ نفر در مقطع ارشد ۶۵ نفر در مقطع دکترا و ۵۰ دانشجوی پژوهش محور داریم و برای دانشجویان مقاطع ارشد و دکترا برنامه ریزی کرده‌ایم که بخشی از پایان نامه‌های خود را به سمت نیازهای واقعی کشور هدایت کنند.

 

وی تصریح کرد: همه گروه‌های پژوهشی برنامه ۳ تا ۵ ساله علمی دارند و همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید به سمت نیازهای کشور پروژه‌های خود را انتخاب کنند.

 

جعفری در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی براینکه چه اقداماتی در جهت کارآفرینی برای دانشجویان انجام شده است گفت: در حال حاضر در دانشگاه علم و فرهنگ حدود ۲۰ مرکز کارآفرینی مشغول به کار هستند و طرح جامع دانشگاه کارآفرین را طراحی کرده‌ایم که از آن‌ها می‌توان به مراکز مشاوره حقوقی، مرکز مشاوره روان‌شناسی، کلینیک مشاوره علوم گردشگری، مرکز مطالعات نظام پولی و بانکی اشاره کرد و راه اندازی تعاونی‌های دانشجویی را در برنامه‌های خود داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار