به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، در راستای گسترش آموزشهای کارآفرینی و برگزاری کارگاههای آموزشی خلاقیت محور، بهرهگیری از پتانسیلهای پژوهشی و علمی دانشگاه و بهمنظور ترویج و توسعه فرهنگ خوداشتغالی و کارآفرینی و آشنایی بیشتر جامعه هدف با مفاهیم و اصول کارآفرینی در جهت بسترسازی فرهنگ مهارت محوری برای ایجاد کسب و کار پایدار کارگاه یکروزه آموزش کارآفرینی با همکاری دانشگاه پیام نور بهشهر برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور تشکیل شد، مباحثی چون مفهوم کارآفرینی، خصوصیات افراد کارآفرین، ایده پردازی، فرصت شناسی، خلاقیت و راههای تبدیل ایده به شغل، مورد بحث قرار گرفت.
آشنایی با مفهوم کارآفرینی و خصوصیات کارآفرین، پرورش روحیه کارآفرینی در افراد غیر کارآفرین، ضرورت فعالیتهای آموزشی برای تربیت کارآفرینان، ایجاد توانایی ارزیابی اقتصادی از طرح تجاری و ایجاد توان شناسایی تحولات در نیازهای جامعه از جمله مباحثی بود که در این کارگاه بررسی شد.
توانایی راه اندازی کسب و کار و فروش یک ایده، محصول یا خدمت جدید، ارزیابی محیط کسب و کار و فرصتها و تهدیدات پیش روی آن، توجه به تجارب دیگر کارآفرینان، بالا بردن توان ارزش آفرینی از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه بدان پرداخته شد.
در این کارگاه که با استقبال جمع کثیری از دانشجویان همراه بود، دکتر سید افشین موسوی چلک، رئیس دانشگاه و مدرس این کارگاه در خصوص مبانی نو آوری، ایده برتر، ریسک پذیری و همچنین مطالبی در خصوص محرک های نو آوری و موانع نوآوری سخنانی را در غالب پاور پوینت ارائه کرد.
وی در این کارگاه گفت: کارآفرینی امری آموزش و پرورش پذیر است که ویژگیهای کارآفرینان اغلب اکتسابی است، لذا در حال حاضر آموزش کارآفرینی به یکی از مهمترین و گستردهترین فعالیتهای دانشگاهی تبدیل شده است.
رئیس دانشگاه ضمن تأکید بر این نکته که کارآفرینی فعالیت مخاطره پذیری است که هسته اصلی آن نوآوری در مدیریت کسب و کار، خدمت، فرآیند و محصول بوده و نتیجه آن دستیابی به ارزش افزوده بالا، رقابتپذیری، تحصیل ثروت و ایجاد اشتعال مولد است، گفت: مهارتآموزی در کارآفرینی بسیار مهم است و خودباوری و شناسایی هدف یکی از راههای مؤثر برای رسیدن به بازار کاری وسیع خواهد بود.