گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ جلسه پرسش و پاسخ با موضوع «نقش دانشجویان در تحولات سیاسی، با حضور مصطفی کواکبیان، فعال سیاسی اصلاح طلب، مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری و نماینده پیشین مجلس امروز در محل آمفی تئاتر داشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار می شود.
این برنامه که با تلاش های یکی از تشکل های سیاسی اصلاح طلب دانشگاه جندی شاپور مجوز گرفته و به غیر از این برنامه طبق برنامه ریزی های که اصلاح طلبان اندیمشک صورت دادند، کواکبیان به غیر از دانشگاه دزفول در تالار فرهنگ شهرستان اندیمشک نیز سخنرانی می کند.
حضور کواکبیان در دانشگاه جندی شاپور دزفول با توجه به سخنرانی ها و موضع گیری های ماه های اخیر او در دیگر دانشگاه ها و طرح مباحث عجیب و غریب درباره مسائلی همچون «حصر»، «بررسی مجدد صلاحیت رهبری توسط مجلس خبرگان» و تلاش برای احیای اصلاح طلبان و همسویی او با دیگر اصلاح طلبان در تشدید جو سیاسی دانشگاه ها، موجب نگرانی جریانات دانشجویی دانشگاه شده است.
با وجود تلاش های جدی تشکل مذکور برای تقویت جو سیاسی دانشگاه و همچنین برگزاری مراسم مشابه در ماه های اخیر که همگی نیز به میتینگ سیاسی اصلاح طلبان تبدیل شده است، سئوال مطرح شده این است که چرا هیچ نظارت جدی بر درخواست های برنامه های سیاسی دانشگاه وجود ندارد؟ و شورای فرهنگی و شورای نظارت دانشگاه با کمال تعجب زمینه را برای برگزاری مراسم هایی فراهم میکنند که بیش از پیش دانشگاه را به سمت سیاست زدگی سوق می دهد؟
لازم به ذکر است، تشکل مذکور اخیرا نیز جلسه پرسش و پاسخی با حضور حسین نقاشی دیگر فعال اصلاح طلب، برگزار کرده است که این نشست نیز صرفا تداعی گر سیاست زدگی در پرتوی حزب گرایی افراطی اصلاح طلبانه بوده است.
با توجه تاکیدات چندین باره مقام معظم رهبری مبنی بر دوری از فضای سیاست زدگی در دانشگاه ها که به وضوح کند شدن شتاب علمی دانشگاه ها را منجر شده است، این سئوال به ذهن می رسد که چرا در شورای نظارتی دانشگاه این گونه سهل سخنان مقام معظم رهبری به کناره می رود؟
شنیده حاکی است متاسفانه به علت عدم حضور مستمر رئیس دانشگاه دزفول در خود دانشگاه، این دانشگاه از سوی برخی عناصر نامطمئن سیاسی که در فتنه نقش داشتند، اداره می شود و این عناصر دنبال تسویه حساب های سیاسی در دانشگاه بوده و با تشکل ها و اساتید ارزشی برخورد می کنند؛ به طوری که این دانشگاه با این روند خطرناکی که در حال طی کردن است دیر یا زود باید با شتاب علمی و فرهنگی سالم خداحافظی کند؛ حال آنکه شهر دزفول پایگاه امت حزب الله است و انتظار می رود این دانشگاه در تربیت جوانان انقلابی در شهر تلاش کند.
این برای من بعنوان یک دانشجو سوال است که واقعا در دانشگاه اهمیت دانش و پژوهش بالاتر است یا کارهای سیاسی؟
(نامردید اگه نظرمو منتشر نکردید)